Φουλάρει να κάνει δικό της το μεγάλο «αστέρι» του Μουντιάλ η Τσέλσι!
i

Λιονέλ Μέσι - Έντσο Φερνάντες/©Photo by Visionhaus/Getty Images/Ideal Images

Φουλάρει να κάνει δικό της το μεγάλο «αστέρι» του Μουντιάλ η Τσέλσι!

Κώστας Τόπας 15:28 - 30.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:42 - 30.12.2022

Η Τσέλσι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Έντσο Φερνάντες, σύμφωνα με τον ειδικό στις μεταγραφές δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο 27χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή μέσος προβάρει τη φανέλα των «μπλε»! Μπορεί η Λίβερπουλ να ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τον μάνατζερ του Έντσο Φερνάντες, ωστόσο όπως φαίνεται η Τσέλσι μπήκε... σφήνα στην υπόθεση και κατάφερε να πείσει τον καλύτερο νέο παίκτη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, να υπογράψει.
 

Η Τσέλσι έχει ήδη προσφέρει 120 εκατομμύρια ευρώ για τον Φερνάντες, κάτι περισσότερο από το αντίστοιχο της ρήτρας αποδέσμευσής του, και είναι στην pole position για να αποκτήσει τον νεαρό μέσο. Εν τω μεταξύ, η Μπενφίκα διέψευσε τα σχόλια του προέδρου Ρούι Κόστα ότι θα επιτρέψει στον μέσο να φύγει εάν εκπληρωθεί η ρήτρα αποδέσμευσης και επιμένει ότι θέλουν ο Αργεντινός να παραμείνει για το υπόλοιπο της σεζόν.

Αυτά ψάχνουν στην χειμερινή μεταγραφική αγορά οι Big-6 της Premier League
PREMIER LEAGUE

09:51 - 30.12.2022

Αυτά ψάχνουν στην χειμερινή μεταγραφική αγορά οι Big-6 της Premier League

Αρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, Τότεναμ, Λίβερπουλ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα επιδιώξουν ενίσχυση σε όλους τους τομείς, κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ώστε να διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο της Premier League.

Υπενθυμίζεται πάντως πως ο Ρουί Κόστα, πρόεδρος της Μπενφίκα, απέρριψε πριν από μερικές ημέρες, πρόταση ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρηση του Αργεντινού μέσου. Ολα δείχνουν όμως ότι αυτή τη φορά ο Έντσο Φερνάντες θα γίνει κάτοικος Λονδίνου για λογαριασμό της Τσέλσι...