Τσέλσι: Στο κόλπο για Γιουράνοβιτς
i

Γιουράνοβιτς / screenshot via Twitter

Τσέλσι: Στο κόλπο για Γιουράνοβιτς

Sportal newsroom 16:11 - 28.12.2022

Μετά το νέο τραυματισμό του Ρις Τζέιμς η Τσέλσι αναζητά δεξιά μπακ, με τον Γιόσιπ Γιουράνοβιτς να είναι ένα από τα ονόματα.

Ενδιαφέρον για τον Γιόσιπ Γιουράνοβιτς έχει δείξει η Τσέλσι. Μετά τον νέο τραυματισμό του Ρις Τζέιμς, η ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ είναι στην αναζήτηση για δεξιό μπακ, με τον Κροάτη ποδοσφαιριστή της Σέλτικ να είναι στη λίστα. Το συμβόλαιο του Γιουράνοβιτς με τη Σέλτικ λήγει σε 3.5 χρόνια, αλλά ήδη τρεις ομάδες τον έχουν «βάλει στο μάτι».

Σύμφωνα με το Sky Sports εκτός από τους «Μπλε», η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει από κοντά τη περίπτωσή του, ενώ για τη Μπαρτσελόνα είναι ο νούμερο ένα στόχος για αυτή τη θέση. Παρόλα αυτά οι «Μπλαουγκράνα» έχουν και το πρόβλημα με το Financial Fair Play, κάτι που τους κάνει να σκέφτονται καλά το ποσό που θα δαπανήσουν.

Ο 27χρονος τη φετινή σεζόν σε πρωτάθλημα, κύπελλο Σκωτίας και Τσάμπιονς Λιγκ έχει 16 συμμετοχές με τη Σέλτικ, έχοντας μόνο μία ασίστ. Με τη Κροατία στο Παγκόσμιο Κύπελλο είχε καλή παρουσία, βοηθώντας τη «Χρβάτσκα» να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά, βγάζοντας και μία ασίστ σε πέντε εμφανίσεις.