Επαφές Γκλέιζερ στην Ντόχα με υποψήφιους αγοραστές της Γιουνάιτεντ
i

Να απεμπλακεί από τη Γιουνάιτεντ προσπαθεί η οικογένεια Γκλέιζερ/printscreen

Επαφές Γκλέιζερ στην Ντόχα με υποψήφιους αγοραστές της Γιουνάιτεντ

Sportal newsroom 13:54 - 18.12.2022

Ο εκ των ιδιοκτητών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αβρααμ Γκλέιζερ, είχε συζητήσεις στην Ντόχα με πιθανούς αγοραστές του συλλόγου.

Από τον προηγούμενο μήνα η οικογένεια Γκλέιζερ, η οποία διατηρεί την πλειοψηφία των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έκανε γνωστό πως βρίσκεται σε αναζήτηση νέων επενδυτών και ήδη κάνει ενέργειες προς αυτήν την κατέυθυνση.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το «The Athletic», ο Αβρααμ Γκλέιζερ στο πρόσφατο ταξίδι που πραγματοποίησε στην Ντόχα (για να παρακολουθήσει τον ημιτελικό του Μουντιάλ μεταξύ της Γαλλίας και του Μαρόκου) είχε επαφές με υποψήφιους αγοραστές από τη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ.

Φαίνεται, λοιπόν, πως υπάρχει κινητικότητα και μάλλον σύντομα η οικογένεια Γκλέιζερ, που απέκτησε την πλειοψηφία των μετοχών της Γιουνάιτεντ το 2025, σύντομα θα αποχωρήσει από το Μάντσεστερ. Η «Raine Group», εταιρία που συμβουλεύει σε οικονομικά θέματα τους «κόκκινους διαβόλους» στοχεύει στην ολοκλήρωση ενδεχόμενης πώλησης στο μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2023 και η τιμή αναμένεται να βρίσκεται ανάμεσα στα 6 και 7 εκατομμύρια λίρες.