Επαγγελματική νίκη για την Ίντερ, 1-0 την Βερόνα
i

Οι πανηγυρισμοί των παικτών της Ίντερ / © Glomex

Επαγγελματική νίκη για την Ίντερ, 1-0 την Βερόνα

Sportal newsroom 23:38 - 14.01.2023 / Ανανεώθηκε: 00:10 - 15.01.2023

Η Ίντερ ήταν σαφώς ανώτερη κόντρα στη Βερόνα και πανηγύρισε τη νίκη με 1-0 χάρη στο γρήγορο γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες.

Ένα ήταν αρκετό για την κυνική Ίντερ! Οι «νερατζούρι» επέστρεψαν στις νίκες μετά το «στραβοπάτημα» με τη Μόντσα, επικρατώντας της Βερόνα με 1-0 χάρη στο γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες.

Έτσι, η ομάδα του Ιντζάγκι έπιασε τη Γιουβέντους στην τρίτη θέση, ενώ μείωσε στον πόντο τη διαφορά της από τη Μίλαν και στους 10 από την πρωτοπόρο Νάπολι. Από την άλλη πλευρά, η Βερόνα έμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού με 9 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην αναμέτρηση, αφού μόλις στο 3ο λεπτό πήραν το προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Λαουτάρο Μαρτίνες επιχείρησε ένα σουτ με το κακό του πόδι, το αριστερό και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το γρήγορο τέρμα του Αργεντινού βοήθησε στο να αποκτήσει καλό ρυθμό το ματς, με τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν τις γραμμές τους, ψάχνοντας το γκολ, αλλά το έχαναν στην τελική τους προσπάθεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ ισορροπημένο το ματς, με τους «νερατζούρι» να μην παίρνουν ρίσκα λόγω και της πρόσφατης γκέλας με τη Μόντσα. Ο Λαουτάρο βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 63ο λεπτό, όμως το τέρμα του ακυρώθηκε, καθώς υπήρξε επιθετικό φάουλ.

Ύστερα από 7 λεπτά η Βερόνα είχε μια μεγάλη ευκαιρία, με τον Σουλεμάνα να αστοχεί από πολύ καλή θέση, ενώ και στα τελευταία λεπτά πολιορκούσε την αντίπαλη περιοχή, αλλά τελικά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα.

Ίντερ: Ονάνα, Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Σκρίνιαρ, Ντιμάρκο (77’ Γκόζενς), Μπαζτόνι, Μχιταριάν (77’ Μπαρέλα), Τσαλχάνογλου (69’ Ασλάνι), Γκαλιαρντίνι, Ντζέκο (69’ Κορέα), Λαουτάρο Μαρτίνες (89’ Καρμπόνι)

Βερόνα: Μοντιπό, Τσεκερίνι, Νταβίντοβιτς (66’ Μανιάνι), Ντεπάολι, Ντόιγκ (80’ Πίκολι), Χίεν, Ταμέζ (65’ Βελόσο), Λάζοβιτς, Ίλιτς (65’ Λαζάνια), Καλόν (57’ Σουλεμανά), Ντζούριτς