Επέστρεψε ο Αϊτόρ μετά από 246 ημέρες - Ο Ζέκα φόρεσε ξανά τα «πράσινα» μετά από έξι χρόνια (vid)
i

©Glomex

Επέστρεψε ο Αϊτόρ μετά από 246 ημέρες - Ο Ζέκα φόρεσε ξανά τα «πράσινα» μετά από έξι χρόνια (vid)

Sportal newsroom 21:20 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:36 - 26.06.2023

Ο Αϊτόρ επέστρεψε στο αγωνιστικούς χώρους, μετά από 246 ημέρες, λόγω της ρήξη πρόσθιου χιαστού. Επίσης ο Ζέκα πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι με την Βίνερ Βικτόρια και φόρεσε ξανά τα «πράσινα», έπειτα από έξι χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την Βίνερ Βικτόρια στην Αυστρία στο πρώτο του φιλικό της φετινής αγωνιστικής περιόδου, στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. Μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού υπήρξε και ένα θετικό νέο για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. 

Συγκεκριμένα το θετικό νέο για το «τριφύλλι» είναι η επιιστροφή του Αϊτόρ. Ο Ισπανός εξτρέμ μπήκε ως αλλαγή στο 56ο λεπτό, ο οποίος επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έπειτα από 246 ημέρες. 

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής άφησε πίσω οριστικά και αμετάκλητα τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί στις 23 Οκτωβρίου του 2022, στο εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη. Θυμίζουμε ότι ο Αϊτόρ είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού που τον είχε βγάλει νοκ-άουτ μέχρι το τέλος της περσινής σεζόν.

Επιστροφή Ζέκα στα «πράσινα»

Επίσης μία σημαντική επιστροφή στον Παναθηναϊκό ήταν αυτή του Κάρλος Ζέκα. Ο Έλληνας διεθνής ήταν η πρώτη μεταγραφή των «πράσινων», στη φετινή σεζόν 2023-24, και αγωνίστηκε στο φιλικό παιχνίδι με τη Βίνερ Βικτόρια. 

Συγκεκριμένα ο 34χρονος διεθνής πέρασε ως αλλαγή στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης, καθώς φόρεσε ξάνα τα «πράσινα» μετά από έξι χρόνια.