Παναθηναϊκός: Οι ημερομηνίες των αγώνων με τη Ντνίπρο

Μπερνάρ / Intime

i

Μπερνάρ / Intime

Παναθηναϊκός: Οι ημερομηνίες των αγώνων με τη Ντνίπρο

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:40 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 14:51 - 26.06.2023

Παναθηναϊκός και Ντνίπρο κατέληξαν σε συμφωνία για το πότε θα διεξαχθούν τα μεταξύ τους παιχνίδια και περιμένουν την έγκριση της UEFA.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Ντνίπρο στον Β’ Προκριματικό Γύρο του Champions League, όμως εκκρεμούσε η οριστικοποίηση των δύο αναμετρήσεων για τις ώρες και τις ημερομηνίες.

Η UEFA έχει δώσει προσθεσμία στις ομάδες για να συνεννοηθούν μεταξύ τους, μέχρι τις 28 Ιουνίου. Με τους «πράσινους» και τους Ουκρανούς να καταλήγουν σε συμφωνία για τον ορισμό των αγώνων.

Το πρώτο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουλίου στο Κόζιτσε της Σλοβακίας. Την πόλη που φιλοξενεί τις υποχρεώσεις της Ντνίπρο λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Η ρεβάνς θα φιλοξενηθεί στην 1η Αυγούστου στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Τουλάχιστον, σε αυτό το στάδιο των προκριματικών, το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας πληροί τις προδιαγραφές για ένα ευρωπαϊκό ματς.

Η επικρατέστερη ώρα διεξαγωγής και των δύο παιχνιδιών είναι στις 20:00. Ωστόσο, ώρες και ημερομηνίες τελούν υπό την έγκριση της UEFA, αν και δεν έχει εκφραστεί αντίρρηση από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία. 

Στο μεταξύ, στη Σλοβακία σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, θα βρεθούν περίπου 800 οπαδοί του Παναθηναϊκού. Ζήτημα εισιτηρίων δεν τίθεται, αφού η Νντίπρο παίζει μακριά από τη φυσική έδρα της και έχει λίγους θεατές στις εξέδρες.