Ο Παπαδημητρίου στην Αθήνα για... Τροστ-Έκονγκ και Κλάρερ

Παπαδημητρίου, Γιοβάνοβιτς / Intime

i

Παπαδημητρίου, Γιοβάνοβιτς / Intime

Ο Παπαδημητρίου στην Αθήνα για... Τροστ-Έκονγκ και Κλάρερ

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:17 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 13:40 - 26.06.2023

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού δεν συνοδεύει την αποστολή στην Αθήνα και κλείνει άμεσα κεντρικό αμυντικό.

O τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Παπαδημητρίου, δεν συνόδεψε την αποστολή στο Μπαντ Έρλαχ της Αυστρίας. Ο Παπαδημητρίου πιθανότατα θα έρθει κάποια στιγμή μέχρι τις 10 Ιουλίου στην αυστριακή κωμόπολη, όμως προς το παρόν μένει στην Αθήνα για να ασχοληθεί με τα μεταγραφικά ζητήματα.

Η προτεραιότητα του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η μία μεταγραφή για το κέντρο της άμυνας έχει περάσει στο τελικό στάδιο.

Ο παίκτης ο οποίος απασχολεί τους ιθύνοντες της ΠΑΕ δεν είναι ο Γουίλιαμ Τροστ-Έκονγκ. Ο Νιγηριανός επιστρέφει στην Αγγλία και θα ενταχθεί στις προπονήσεις της Γουότφορντ, ενώ ανασταλτική παράμετρος για την επίτευξη συμφωνίας αποτελούν οι υψηλές αποδοχές του Τροστ-Έκονγκ (άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ) και οι απαιτήσεις της αγγλικής ομάδας.

Σε ότι αφορά τον Κρίστοφ Κλάρερ, η Φόρτούνα Ντίσελντορφ τον πουλά, αλλά με μεγάλο αντίτιμο. Ο αθλητικός διευθυντής, Κλάους Άλοφς, επιβεβαίωσε στους Γερμανούς ρεπόρτερ την προοπτική του Παναθηναϊκού, χωρίς να υπεισέλθει σε άλλες λεπτομέρειες. Ο ποδοσφαιριστής άρχισε προετοιμασία με τη Φορτούνα και περιμένει τις εξελίξεις. 

Η ρουμανική ιστοσελίδα «prosport» έγραψε την Κυριακή ότι ο Αχιλλέας Πούγγουρας απάντησε αρνητικά στη Στεάουα Βουκουρεστίου, διότι θα ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό. Για την ώρα, η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται ούτε από το Τριφύλλι, ούτε από το περιβάλλον του Έλληνα αμυντικού.

Παράλληλα με το ζήτημα του στόπερ, «τρέχει» και η ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Ωστόσο, οι προσπάθειες έχουν εστιαστεί στον κεντρικό αμυντικό, προκειμένου να έχει επιπλέον λύσεις ο Γιοβάνοβιτς το συντομότερο δυνατό. Προς το παρόν, ο μόνος έμπειρος στόπερ στην Αυστρία είναι ο Σένκεφελντ.