Τι ώρα και που θα δείτε σήμερα το πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού στην Αυστρία

Παναθηναϊκός

i

Παναθηναϊκός/ ©Intime

Τι ώρα και που θα δείτε σήμερα το πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού στην Αυστρία

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:50 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:53 - 26.06.2023

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε την Κυριακή για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και απόψε αντιμετωπίζει την Βιένερ Βικτόρια. Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης της φιλικής αναμέτρησης.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε το απόγευμα της Κυριακής (25/6) για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, αφού πρώτα οι ποδοσφαιριστές των «πράσινων» έκαναν την τελευταία προπόνηση τους στο Κορωπί.

Μία που έφτασε στο Μπαντ Έρλαχ και μία που παίξει φιλικό! Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε την τοπική Βιένερ Βικτόρια, στην πρώτη από τις πέντε φιλικές αναμετρήσεις που θα δώσει επί αυστριακού εδάφους. 

Ασφαλώς, ο δείκτης δυσκολίας του αγώνα είναι μικρός. Η αντίπαλος των «πράσινων»  παίρνει μέρος στον Ανατολικό Όμιλο της τρίτης εθνικής κατηγορίας της Αυστρίας. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το φιλικό δεν θα έχει 90λεπτη διάρκεια. Θα διεξαχθούν δύο ημίχρονα των 35 λεπτών και θα έχει καθαρά προπονητικό χαρακτήρα, για να ξεμουδιάσουν οι ποδοσφαιριστές από τις προπονήσεις.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεση του τους διεθνείς, οι οποίοι δεν έχουν ενσωματωθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού. Οι Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Κλάινχαϊσλερ, Μάγκνουσουν και Μλαντένοβιτς αναμένονται αύριο την Τετάρτη και ο Τζούρισιτς την Παρασκευή. 

Επίσης, δεν έχει μεταβεί ακόμα στην Αυστρία ο νιόπαντρος Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ενώ δεν θα αγωνιστούν οι Τρουιγιέ και Γκάνεα και αναμένεται να προφυλαχθούν οι ανέτοιμοι Αϊτόρ, Ζέκα και Φρόκου.

Συνεπώς, από τα 33 ονόματα που ανακοίνωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ταξίδι στην Αυστρία, αρκετοί θα είναι απόντες από το... βάπτισμα του πυρός στη σεζόν. Ο Σέρβος θα μοιράσει τον χρόνο στους υπόλοιπους και θα τσεκάρει την απόδοση των νεαρών. 

Το απογευματινό φιλικό δεν συνεπάγεται ελεύθερο πρωινό για τους «πράσινους». Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει προγραμματίσει προπόνηση στις 10:00 στο προπονητικό κέντρο του Μπαντ Έρλαχ και θα δουλέψει στη φυσική κατάσταση. 

Ο φιλικός αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Βιένερ Βικτόρια έχει οριστεί για τις 19:30 και θα μεταδοθεί από την Cosmote Sport 1.