Η λόμπα του Γιοβάνοβιτς, η επιτυχία του Ζέκα, η σειρά του Μπερνάρ και οι κολόνιες των Αργεντινών

Η λόμπα του Γιοβάνοβιτς, η επιτυχία του Ζέκα, η σειρά του Μπερνάρ και οι κολόνιες των Αργεντινών

Μπάμπης Τσιμπίδας 20:38 - 25.06.2023 / Ανανεώθηκε: 08:34 - 26.06.2023

Το παρασκήνιο από το ταξίδι της αποστολής του Παναθηναϊκού από την Αθήνα στη Βιέννη.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται ήδη στη Αυστρία.

Λίγο μετά τις 19.30 προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Βιέννης και κατευθύνεται οδικώς στο προπονητικό κέντρο στην περιοχή Bad Erlach. Το sportal.gr ταξίδεψε με την αποστολή του «τριφυλλιού» και σας μεταφέρει τα παρασκήνια του ταξιδιού.

Στο «Ελ. Βενιζέλος» και στη διάρκεια της αναμονής για την επιβίβαση, ένας Έλληνας ταξιδιώτης προσέγγισε τον τεχνικό του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Αρχικά του ζήτησε να βγάλουν μία φωτογραφία. Ο Σέρβος προπονητής δέχθηκε και ο οπαδός τον προκάλεσε να βρει ποια ομάδα υποστηρίζει. Όταν ο Γιοβάνοβιτς κατάλαβε ότι πρόκειται για φίλο του Ηρακλή, ο τελευταίος αποθέωσε τον Σέρβο, του εξέφρασε την εκτίμησή του για τις προπονητικές του ικανότητες, αλλά και τον θαυμασμό του για την εποχή που έπαιζε ποδόσφαιρο κι έλαμπε με τον «γηραιό». Ο οπαδός του Ηρακλή θύμισε, μάλιστα, ένα γκολ που είχε βάλει ο Γιοβάνοβιτς με λόμπα από μακρινή απόσταση.

Δείτε το γκολ του Γιοβάνοβιτς:

Βιβλία, ταινίες και κολόνιες

Οι παίκτες επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο κι όπως συνηθίζεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις, άλλοι πέρασαν την ώρα τους διαβάζοντας βιβλία κι άλλοι έβλεπαν σειρές ή ταινίες. Ο Κάρλος Ζέκα συμμετέχει σε αποστολή έπειτα από έξι ολόκληρα χρόνια. Είχε μαζί του, λοιπόν, ένα βιβλίο στα πορτογαλικά με τίτλο «οδηγός της επιτυχίας».

Ο Βραζιλιάνος Μπερνάρ αντίθετα, παρακολούθησε όσο το δυνατόν περισσότερα επεισόδια από τη σειρά «The Last Kingdom». Ο Χουάνκαρ, παράλληλα, παρακολούθησε μία ταινία δράσης στο Netflix, το «Τάιλερ Ρέικ 2, η φυγάδευση».

Αυτός που δεν είχε τη δυνατότητα να παίξει, όπως πέρσι, όπου γινόταν μάχη, το επιτραπέζιο «Γκρινιάρης», ήταν ο Ιωαννίδης. Πέρσι πάλεψε με τους Βέρμπιτς, Κουρμπέλη, Σάρλια, αλλά οι δύο τελευταίοι αποχώρησαν και ο Βέρμπιτς που ήταν στην εθνική Σλοβενίας, έχει άδεια, όπως και οι Τσέριν, Σπόραρ έως την Τρίτη. Βιβλίο προτίμησε να διαβάσει και ο Γιάννης Κώτσιρας. Οι Αργεντινοί πριν την επιβίβαση Παλάσιος και Μαντσίνι ψώνισαν κολόνιες. Παρέα κάθισαν οι Μπιλάλ, Τρουιγέ, αφού ο νεαρός Αιγύπτιος επιθετικός γνωρίζει πολύ καλά γαλλικά, διότι μεγάλωσε στη Γαλλία.

Την Τρίτη αναμένονται στην Αυστρία και οι διεθνείς Μλαντένοβιτς, Μάγκνουσον και ο Μπρινιόλι που παντρεύτηκε το Σάββατο, ενώ άδεια μέχρι την Πέμπτη έχει ο Τζούρισιτς.