Ο Χεζόνια με σορτσάκι του Παναθηναϊκού

Ο Χεζόνια με σορτσάκι του Παναθηναϊκού

Sportal newsroom 10:31 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:31 - 26.06.2023

Για ακόμα μια φορά ο Μάριο Χεζόνια δείχνει την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό, με τον Κροάτη άσο να κάνει προπονήσεις με σορτσάκι του «τριφυλλιού».

Διακοπές και προπονήσεις συνδυάζει ο Μάριο Χεζόνια. Ο Κροάτης φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης, που συνέβαλε στην κατάκτηση της Euroleague από την ομάδα του Τσους Ματέο, βρίσκεται στη χώρα του και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπονήσης, με σκοπό να παραμείνει σε φόρμα σε μια... νεκρή περίοδο.

Η αγάπη του για τον Παναθηναϊκό είναι δεδομένη και την έδειξε για ακόμα μια φορά. Διότι κατά τη διάρκεια του προγράμματος φόρεσε το σορτσάκι με το οποίο αγωνιζόταν στα χρόνια του στο τριφύλλι, δείχνοντας πωες αν και μακριά από την Αθήνα η αγάπη του για την ομάδα παραμένει στο μέγιστο βαθμό.

Ο Μάριο Χεζόνια © Intime

Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που ο Super Mario έχει εκφράσει τον θαυμασμό του και για τον Παναθηναϊκό, αλλά και για την Θύρα 13, της οποίας δηλώνει υποστηρικτής, αποτυπώνοντας την αγάπη του για την ομάδα της Αθήνας.

Χαρακτηριστική άλλωστε ήταν μια απάντησή του σε έναν φίλο της ομάδας που ταξίδεψε πρόσφατα στο Ζάγκρεμπ, ζητώντας του να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Η αλληλεπίδραση ανάμεσα σε Χεζόνια και φίλους του Παναθηναϊκού παραμένει σε πολύ υψηλό επίπεδο και δεν έχει σταματήσει ακόμα και μετά την φυγή του από τη χώρα μας το καλοκαίρι του 2021, όταν και μετακόμισε στην Ούνικς Καζάν.

H «πράσινη» απάντηση του Χεζόνια σε φίλαθλο που του ζήτησε να γυρίσει στον Παναθηναϊκό (pic)
EUROLEAGUE

13:55 - 24.06.2023

H «πράσινη» απάντηση του Χεζόνια σε φίλαθλο που του ζήτησε να γυρίσει στον Παναθηναϊκό (pic)

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού «βομβαρδίζουν» τον Μάριο Χεζόνιοα με μηνύματα, ζητώντας την επιστροφή του στο «τριφύλλι», με τον Super Mario να απαντά σε ένα εξ αυτών με ιδιαίτερο τρόπο.

Όσο για το ενδεχόμενο άμεσης επιστροφής; Αυτό στην παρούσα φάση δεν δείχνει να συγκεντρώνει πιθανότητες, καθώς ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης και η «βασίλισσα» υπολογίζει πολύ στη δική του παρουσία ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περίοδου.