Επέστρεψε στις προπονήσεις της ΑΕΚ ο Άμραμπατ, αποφασίζει ο Αλμέιδα για το ματς με τον Άρη

Νορντίν Άμραμπατ

i

©intime

Επέστρεψε στις προπονήσεις της ΑΕΚ ο Άμραμπατ, αποφασίζει ο Αλμέιδα για το ματς με τον Άρη

Κώστας Τσίλης 16:48 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:49 - 12.04.2024

Ο Άμραμπατ μπήκε ξανά στο κανονικό πρόγραμμα της δουλειάς στα Σπάτα και ο Αλμέιδα θα αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει στο ματς της ΑΕΚ την Κυριακή απέναντι στον Άρη

Την περασμένη Κυριακή, αφού πρώτα ο Νορντίν Άμραμπατ πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ απέναντι στον ΠΑΟΚ και γενικώς ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ, χρειάστηκε να αποχωρήσει από το ματς με κάποιες ενοχλήσεις. Δεν ήταν κάτι σοβαρό, όμως ήταν κάτι που αφενός κράτησε τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό εκτός προπονήσεων στην αρχή της εβδομάδας. Και αφετέρου έβαλε στον Ματίας Αλμέιδα την σκέψη να τον προφυλάξει στο ματς της Κυριακής με τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«100 χρόνια ΑΕΚ»: Έρχεται το ντοκιμαντέρ του Sportal.gr
SPORTAL ORIGINALS

12:25 - 12.04.2024

«100 χρόνια ΑΕΚ»: Έρχεται το ντοκιμαντέρ του Sportal.gr

Με τιμές και σεβασμό απέναντι στην ιστορία της ΑΕΚ, τo Sportal.gr αυξάνει την ένταση του παλμού που χτύπησε για πρώτη φορά στις 13 Απριλίου του 1924. Έρχεται το ιδιαίτερο και με πολύ συναίσθημα, ντοκιμαντέρ, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυσή της «Ένωσης» του ελληνικού αθλητισμού. Και είναι μόνο η αρχή...

Όμως ο Άμραμπατ ήδη από την σημερινή προπόνηση, όχι απλώς ανέβασε στροφές, αλλά συμμετείχε και στο κανονικό πρόγραμμα της δουλειάς. Αυτό σημαίνει πως τυπικά, ενδεχομένως και πρακτικά, ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός μπορεί να υπολογίζεται ακόμα και για την αποστολή του κυριακάτικου παιχνιδιού με τον Άρη. Ωστόσο αυτή είναι μια απόφαση που εκκρεμεί για να πάρει ο Αλμέιδα.

Προφανώς ο Αργεντινός τεχνικός θα περιμένει και την αυριανή τελευταία προπόνηση, προκειμένου να κατασταλάξει. Ανάλογα με την εικόνα που θα έχει ο Άμραμπατ, ο Αλμέιδα θα πάρει και την οριστική του απόφαση. Ίσως το πιο πιθανό σενάριο είναι να μην ξεκινήσει βασικός, αλλά να βρίσκεται στο πάγκο για παν ενδεχόμενο. Όμως και αυτό παραμένει ακόμα ανοιχτό, από την στιγμή που ο παίκτης προπονήθηκε ήδη από σήμερα κανονικά.