Ο Πόνσε θέλει να αλλάξει αυτό που έγινε με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Πόνσε

i

Έκι Πόνσε/©intime

Ο Πόνσε θέλει να αλλάξει αυτό που έγινε με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Κώστας Τσίλης 16:15 - 11.04.2024 / Ανανεώθηκε: 01:28 - 16.05.2024

Θέση βασικού θα πάρει ο Πόνσε στο κυριακάτικο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη και στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα που υπήρξαν με τους φορ στα τρία προηγούμενα ματς

Η αλήθεια είναι πως στα τρία συνεχόμενα ματς που έδωσε η ΑΕΚ με τον χαρακτήρα του ντέρμπι, τα γκολ δεν τα στερήθηκε. Σκόραρε σ' όλα. Και στη νίκη με τον Ολυμπιακό και στην ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ, ακόμα και στην ήττα από τον Παναθηναϊκό. Σε κανένα απ' αυτό όμως, δεν πήρε γκολ από τον σέντερ φορ.

Οι Μεξικανοί είδαν (και είπαν) τελικά την αλήθεια, για το μέλλον του Πινέδα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:55 - 10.04.2024

Οι Μεξικανοί είδαν (και είπαν) τελικά την αλήθεια, για το μέλλον του Πινέδα

Παρά το μπαράζ δημοσιευμάτων τις προηγούμενες μέρες για ενδιαφέρων ομάδων από το Μεξικό για τον Πινέδα, σημερινό ρεπορτάζ βάζει τα πράγματα στην θέση τους ως προς το μέλλον του Πινέδα, το οποίο είναι στην ΑΕΚ

Το ακόμα πιο παράδοξο, ήταν πως και στα τρία, έπαιξαν τόσο ο Λιβάι Γκαρσία, όσο και ο Έκι Πόνσε. Ο πρώτος ως βασικός, ο δεύτερος ως αλλαγή. Και στα τρία. Δεν ήταν κάτι αναμενόμενο, όχι μόνο λόγω της ποιότητας των δυο επιθετικών της ΑΕΚ, αλλά και επειδή μαζί μέχρι τώρα, έχουν πετύχει συνολικά 27 γκολ στη σεζόν.

Την Κυριακή στο ματς με τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Γκαρσία δεν θα είναι διαθέσιμος λόγω τραυματισμού. Ωστόσο επιστρέφει στην βασική ενδεκάδα ο Πόνσε. Για πρώτη φορά μετά το ματς με την Λαμία την πρώτη αγωνιστική των Play Offs, στο οποίο παρεμπιπτόντως είχε βρει δίχτυα. Και ο Αργεντινός επιθετικός, θέλει να ξαναδώσει την Κυριακή σκοράρισμα στην ΑΕΚ από τους σέντερ φορ της.

Άλλωστε ο Πόνσε, κυρίως φέτος βρίσκει δίχτυα, όταν ξεκινάει στην βασική ενδεκάδα. Μόλις τρία από τα συνολικά 13 γκολ του, τα έχει πετύχει μπαίνοντας ως αλλαγή. Ένα στο Μπράιτον που ήταν και το νικητήριο. Και δυο με τον ΠΑΣ Γιάννενα στη Νέα Φιλαδέλφεια στην ανατροπή του σκορ για την ΑΕΚ. Όλα τα υπόλοιπα, τα πέτυχε ως βασικός.