Μπήκε στις προπονήσεις και βλέπει Άρη ο Λιούμπιτσιτς

Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς

i

©Intime

Μπήκε στις προπονήσεις και βλέπει Άρη ο Λιούμπιτσιτς

Κώστας Τσίλης 11:05 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:10 - 10.04.2024

Ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων κι έτσι ο Ματίας Αλμέιδα μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του, ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη την Κυριακή (14/04, 20:30) στην «OPAP Arena».

Την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΟΚ, στην ΑΕΚ προέκυψε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, με τον Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς. Ο Κροάτης χαφ είχε ταλαιπωρηθεί από μια ίωση και ενώ ήταν αρχικά στην αποστολή, στη συνέχεια χρειάστηκε να αποχωρήσει για το σπίτι του.

Την Τετάρτη (10/04) ωστόσο ο Ματίας Αλμέιδα είδε τον Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς να επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και να ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας, ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη την Κυριακή (14/04, 20:30). Ο 24χρονος χαφ μάλιστα είχε τετ α τετ με τον Αργεντινό τεχνικό της Ένωσης, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα μπορεί να τον υπολογίζει ξανά στα σχέδιά του για τα ερχόμενα παιχνίδια των «κιτρινόμαυρων».

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ: «Εμείς στις 15:34 το μεσημέρι δηλώσαμε τη συναίνεση, συκοφαντικά όλα τα υπόλοιπα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:10 - 10.04.2024

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ: «Εμείς στις 15:34 το μεσημέρι δηλώσαμε τη συναίνεση, συκοφαντικά όλα τα υπόλοιπα»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πήρε θέση για τον ορισμό του Έλληνα διαιτητή στον αγώνα με τον Άρη, τονίζοντας πως δεν υπήρξε αίτημα από πλευράς Ένωσης, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι δεν έχει πρόβλημα να σφυρίζουν τους αγώνες της Έλληνες ή ξένοι διαιτητές.

Από εκεί και πέρα απών από την προπόνηση της Τετάρτης (10/04) ήταν οι Νορντίν Άμραμπατ και ο Λιβάι Γκαρσία. Ο Μαροκινός αντιμετωπίζει ένα θέμα από το ματς με τον ΠΑΟΚ. Και ήδη από τώρα φαίνεται πολύ πιθανό, να προφυλαχθεί ο Μαροκινός στο κυριακάτικο παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια, για να είναι απολύτως έτοιμος στο παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Προπόνηση ΑΕΚ ©Sportal

Οσον αφορά τον Λιβάι Γκαρσία, ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάκο ταλαιπωρείται από ένα μυϊκό πρόβλημα και δεδομένα θα χάσει το τουλάχιστον το κυριακάτικο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη.