Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ: «Εμείς στις 15:34 το μεσημέρι δηλώσαμε τη συναίνεση, συκοφαντικά όλα τα υπόλοιπα»

Δημήτρης Μελισσανίδης

i

© Intime

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ: «Εμείς στις 15:34 το μεσημέρι δηλώσαμε τη συναίνεση, συκοφαντικά όλα τα υπόλοιπα»

Κώστας Τόπας 10:10 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:55 - 21.05.2024

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πήρε θέση για τον ορισμό του Έλληνα διαιτητή στον αγώνα με τον Άρη, τονίζοντας πως δεν υπήρξε αίτημα από πλευράς Ένωσης, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι δεν έχει πρόβλημα να σφυρίζουν τους αγώνες της Έλληνες ή ξένοι διαιτητές.

Αίτημα για να είναι Έλληνες διαιτητές στα δύο συνεχόμενα παιχνίδια για την ΑΕΚ για την 5η και 6η αγωνιστική των playoffs κατέθεσε στην ΚΕΔ ο Άρης. Aπό την ΑΕΚ δεν υπήρξε κανένα αίτημα όσον αφορά τους διαιτητές.

Αυτό που έκανε η πλευρά της ΑΕΚ, ήταν απλώς να συναινέσει στο αίτημα του Άρη. Όπως άλλωστε είχε γίνει και πριν από το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, στο Κλεάνθης Βικελίδης. Και πιθανότατα με την συναίνεση αυτή της ΑΕΚ, στο αίτημα του Άρη και τώρα τα δυο μεταξύ τους ματς, θα γίνουν με Έλληνες διαιτητές.

Αυτός είναι ο λόγος που δε δόθηκε αυτό το πέναλτι!
CHAMPIONS LEAGUE

09:51 - 10.04.2024

Αυτός είναι ο λόγος που δε δόθηκε αυτό το πέναλτι!

Ο Τόμας Τούχελ αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον διαιτητή, στον οποίο οι Βαυαροί διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το πέναλτι που δεν καταλογίστηκε υπέρ τους, μετά το γεγονός ότι ο Γκάμπριελ έστησε την μπάλα ξανά με τα χέρια, αφότου ο Ραγιά έπαιξε το ελεύθερο με πάσα στον Βραζιλιάνο στόπερ των «κανονιέρηδων».

Μάλιστα, η ΠΑΕ ΑΕΚ πήρε θέση για τον ορισμό του Έλληνα διαιτητή στον αγώνα με τον Άρη (14/04, 20:30), τονίζοντας πως δεν υπήρξε αίτημα από πλευράς Ένωσης, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι δεν έχει πρόβλημα να σφυρίζουν τους αγώνες της Έλληνες ή ξένοι διαιτητές.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι «κιτρινόμαυροι»:

«Όπως τονίσαμε και χθες Τρίτη (10/4) σε ενημέρωση μας προς τα Μ.Μ.Ε, η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έκανε αίτημα για ορισμό Έλληνα διαιτητή, αλλά συναίνεσε σε σχετικό αίτημα που έγινε, σύμφωνα με την δηλωμένη πάγια θέση μας πως δεν έχουμε πρόβλημα να σφυρίζουν τους αγώνες μας Έλληνες ή ξένοι διαιτητές.

Η απάντηση μας στην ΚΕΔ με την οποία δηλώσαμε την συναίνεση μας, εστάλη στις 15.34. Ως εκ τούτου οτιδήποτε άλλο αναφέρεται σε δημοσιεύματα περί δήθεν συμφωνιών σε βραδινές συναντήσεις είναι ψευδές και συκοφαντικό και η ΠΑΕ ΑΕΚ θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων το αναπαράγουν»