Αυτός είναι ο λόγος που δε δόθηκε αυτό το πέναλτι!

Ραγιά & Γκάμπριελ

i

PrtScr

Αυτός είναι ο λόγος που δε δόθηκε αυτό το πέναλτι!

Κώστας Τόπας 09:51 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:55 - 10.04.2024

Ο Τόμας Τούχελ αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον διαιτητή, στον οποίο οι Βαυαροί διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το πέναλτι που δεν καταλογίστηκε υπέρ τους, μετά το γεγονός ότι ο Γκάμπριελ έστησε την μπάλα ξανά με τα χέρια, αφότου ο Ραγιά έπαιξε το ελεύθερο με πάσα στον Βραζιλιάνο στόπερ των «κανονιέρηδων».

Στο δεύτερο ημίχρονο του Άρσεναλ-Μπάγερν κι ενώ οι Βαυαροί ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1, διαδραματίστηκε μια σουρεαλιστική σκηνή στο «Έμιρεϊτς». Ο Ράγια πήγε να εκτελέσει το ελεύθερο με πάσα στον Γκάμπριελ και ο Βραζιλιάνος έστησε την μπάλα ξανά με τα χέρια.

Αμέσως, οι παίκτες της Μπάγερν γύρισαν αμέσως προς τον ρέφερι και προσπάθησαν να τον προτρέψουν να εξετάσει τη φάση, ζητώντας πέναλτι!

«Φωνάζει» η Μπάγερν για το καθαρό πέναλτι που δεν καταλογίστηκε υπέρ της (vids)
CHAMPIONS LEAGUE

08:30 - 10.04.2024

«Φωνάζει» η Μπάγερν για το καθαρό πέναλτι που δεν καταλογίστηκε υπέρ της (vids)

Οι παίκτες της Μπάγερν δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ο διαιτητής δεν καταλόγισε πέναλτι όταν ο Ραγιά έπαιξε το ελεύθερο με πάσα στον Γκάμπριελ και ο Βραζιλιάνος έστησε την μπάλα ξανά με τα χέρια!

Λίγα λεπτά αργότερα, η Άρσεναλ σκόραρε για την ισοφάριση χάρη στο γκολ του Λεάντρο Τροσάρντ, ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό 2-2 στο «Έμιρεϊτς». Μιλώντας μετά το τελευταίο σφύριγμα, ο Τούχελ αποκάλυψε ότι ο διαιτητής είχε αναγνωρίσει το λάθος του αλλά αποφάσισε να μην δώσει πέναλτι λόγω του μεγέθους της περίστασης.

«Πιστεύω ότι ο διαιτητής δεν είχε το θάρρος σήμερα να δώσει ένα πέναλτι που του άξιζε σε μια λίγο τρελή και άβολη κατάσταση», είπε ο Τούχελ στο TNT Sports. «Αλλά παραδέχτηκε στον αγωνιστικό χώρο ότι είδε την κατάσταση και ότι ένας προημιτελικός δεν είναι αρκετός για να δώσει πέναλτι για το λάθος του.

Μας είπε ότι ήταν ένα παιδικό λάθος και ότι δεν πρόκειται να δώσει πέναλτι για μια τέτοια φάση σε προημιτελικό του Champions League. Είναι μια τραγική, τραγική απόφαση. Παιδικό λάθος, λάθος ενηλίκου, οτιδήποτε ήταν, μας εξοργίζει επειδή ήταν ένα τεράστιο λάθος εναντίον μας», είπε ένας θυμωμένος Τούχελ μετά το τέλος του αγώνα.

Η ομάδα του Αρτέτα πάντως έχει κι αυτή παράπονα από την διαιτησία. Ο Μπουκάγιο Σάκα και οι συμπαίκτες του ήταν πεπεισμένοι ότι θα έπρεπε να είχε δοθεί πέναλτι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, όταν ο τερματοφύλακας Μάνουελ Νόιερ ήρθε σε επαφή με το πόδι του Άγγλου μεσοεπιθετικού.