Οι Μεξικανοί είδαν (και είπαν) τελικά την αλήθεια, για το μέλλον του Πινέδα

Πινέδα

i

© intime

Οι Μεξικανοί είδαν (και είπαν) τελικά την αλήθεια, για το μέλλον του Πινέδα

Κώστας Τσίλης 20:55 - 10.04.2024

Παρά το μπαράζ δημοσιευμάτων τις προηγούμενες μέρες για ενδιαφέρων ομάδων από το Μεξικό για τον Πινέδα, σημερινό ρεπορτάζ βάζει τα πράγματα στην θέση τους ως προς το μέλλον του Πινέδα, το οποίο είναι στην ΑΕΚ

Η αλήθεια είναι πως από τότε που ο Ορμπελίν Πινέδα μετακόμισε στην ΑΕΚ και βρήκε ξανά τον πραγματικό αγωνιστικό του εαυτό, οι Μεξικανοί δεν βγάζουν τα μάτια τους από πάνω του. Παρακολουθούν όλα όσα κάνει ο Μεξικανός χαφ και πολύ συχνά φτιάχνουν και μεταγραφικά σενάρια που τον αφορούν. Ειδικά τις τελευταίες μέρες υπήρξε ένα μπαράζ δημοσιευμάτων στο Μεξικανό σχετικά με ενδιαφέρον ομάδων όπως η Κρουζ Αζούλ αλλά και η Αμέρικα, για τον Πινέδα.

Βεβαίως η αλήθεια είναι πως ο Μεξικανός αφενός είναι ευτυχισμένος στην ΑΕΚ με την οποία έχει ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο. Άλλωστε μόνο την διάθεση του Πινέδα να έβλεπε κάποιος στη σημερινή προπόνηση, θα μπορούσε εύκολα αυτό να το καταλάβει. Και αφετέρου η επιστροφή στην πατρίδα του, θα αργήσει πολύ να αποτελέσει επιλογή του. Αυτή την αλήθεια, την είδε και την... κατέγραψε το μεξικανικό «el10.com». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, «ο Πινέδα ζει το όνειρό του στην Ευρώπη με την ΑΕΚ υπό τις διαταγές του Ματίας Αλμέιδα».

Τονίζεται στο δημοσίευμα, πως ο Πινέδα έδωσε μεγάλη μάχη προκειμένου να φύγει από το Μεξικό για να παίξει στην Ευρώπη. Ενώ γίνεται αναφορά και στο συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, μέχρι και το 2027, αλλά και στην πολύ υψηλή χρηματιστηριακή του αξία. Για να καταλήξει πως είναι πολύ δύσκολο να εγκαταλείψει ο Πινέδα την Ευρώπη, για να επιστρέψει στο Μεξικό.