Μπήκε ξανά σε φουλ ρυθμούς προπόνησης ο Μουκουντί

Αρόλντ Μουκουντί

i

©Intime

Μπήκε ξανά σε φουλ ρυθμούς προπόνησης ο Μουκουντί

Κώστας Τσίλης 20:58 - 11.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:24 - 15.05.2024

Δεν υπήρχε ανησυχία με τις ενοχλήσεις που αισθανόταν ο Μουκουντί και σήμερα επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης της ΑΕΚ

Με δεδομένο πως ήδη έχει προκύψει το πρόβλημα με τον Λιβάι Γκαρσία όπως και το ενδεχόμενο να χρειαστεί να προφυλαχθεί την Κυριακή ο Νορντίν Άμραμπατ, ήταν λογικό να πιάσει μια σχετική ανησυχία τον Ματίας Αλμέιδα, όταν πληροφορήθηκε για τις ενοχλήσεις του Αρόλντ Μουκουντί. Όμως από την πρώτη στιγμή το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ ήταν καθησυχαστικό.

Όπερ και επιβεβαιώθηκε σήμερα. Ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός, που χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, σήμερα μπήκε ξανά σε φουλ ρυθμούς δουλειάς. Κάτι που σημαίνει πως υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι της Κυριακής στη Νέα Φιλαδέλφεια απέναντι στον Άρη. Ασχέτως αν υπάρξει μια σκέψη του Αλμέιδα, για ένα rotation στο κέντρο της άμυνας.

Κατά τα άλλα, δεν προπονήθηκε κανονικά ούτε και σήμερα ο Άμραμπατ. Περισσότερο έκανε ένα συντηρητικό πρόγραμμα. Κάτι που ενίσχυσε ακόμα περισσότερο το δεδομένο που υπήρχε ήδη από την αρχή της εβδομάδας. Πως θα χρειαστεί πιθανότατα να προφυλαχθεί ο Άμραμπατ στο ματς της Κυριακής με τον Άρη.