Έπιασε δουλειά στην Ισπανία για το restart ο Ολυμπιακός
i

Ο Μίτσελ και ο Μαντιά / © intime

Έπιασε δουλειά στην Ισπανία για το restart ο Ολυμπιακός

Sportal newsroom 22:23 - 28.11.2022 / Ανανεώθηκε: 22:41 - 28.11.2022

Πρώτη προπόνηση στην Ισπανία για τον Ολυμπιακό, που ανεβάζει ρυθμό από την Τρίτη…

Την πρώτη του προπόνηση στην Εστεπόνα της Ισπανίας πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» από τη Δευτέρα (28/11) ξεκίνησαν τη μίνι προετοιμασία τους, με τον Μίτσελ να καλείται να βάλει τις βάσεις για την επανεκκίνηση του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού προσγειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Μάλαγα κι από εκεί μετέβη στην Εστεπόνα, ώστε να κάνει τη… σέντρα στην προετοιμασία. Οι «ερυθρόλευκοι» όπως ήταν αναμενόμενο και λόγω του ταξιδιού, δούλεψαν με αερόβιες ασκήσεις και ασκήσεις κινητικότητας.

Από την Τρίτη, ο Μίτσελ θα ανεβάσει ρυθμό και θα εστιάσει και στα δύο φιλικά που θα γίνουν σε αυτό το διάστημα της παραμονής στην Ισπανία. Την 1η Δεκέμβρη αντίπαλος θα είναι η Χάντερσφιλντ, στις 4 Δεκεμβρίου η Σταντάρ Λιέγης του δανεικού Φιλίπ Ζινκερνάγκελ.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Μίτσελ θα ρίξει το βάρος και στη φυσική κατάσταση, σε μια προσπάθεια βελτίωσής της. Θα σταθεί σε προπονήσεις υψηλού επιπέδου, παρά πολλά φιλικά. Το λάθος του καλοκαιριού με έξι ματς μέσα σε δέκα ημέρες δεν θα επαναληφθεί, άλλωστε έχει σηκώσει μεγάλη κουβέντα εκείνη η επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Μίτσελ αυτές τις ημέρες θα έχει την ευκαιρία να «τσεκάρει» και κάποια πράγματα που είναι υπό συζήτηση. Πρώτο, περιμένει να δει τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης του Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος κόντρα στις εκτιμήσεις αρκετών, πέταξε με την ομάδα, έκανε την πρώτη του προπόνηση και δείχνει να το απολαμβάνει. Θα πρέπει όμως να δείξει και μέσα στο γήπεδο, πως μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Λάιντνερ. Ο Μίτσελ θα αποφασίσει και γι’ αυτόν, κάτι που δείχνει γιατί πηγαίνει πιο… πίσω το θέμα απόκτησης αριστερού μπακ.