Επιβεβαιώνει τους Ισπανούς ο Ρομάνο: «Προφορική συμφωνία Μέσι-Παρί Σεν Ζερμέν»
i

Μέσι / ©INTIME

Επιβεβαιώνει τους Ισπανούς ο Ρομάνο: «Προφορική συμφωνία Μέσι-Παρί Σεν Ζερμέν»

Sportal newsroom 21:08 - 21.12.2022 / Ανανεώθηκε: 21:23 - 21.12.2022

Έτοιμος να ανανέωσει είναι ο Λιονέλ Μέσι με τη Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς όπως ανέφεραν ισπανικά δημοσιεύματα και επιβεβαιώνει με νεότερο ρεπορτάζ ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι δύο πλευρές ήρθαν σε προφορική συμφωνία.

Μια ανάσα από το να ανανεώσει με τη Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Λιονέλ Μέσι. Όπως είχαν αναφέρει ισπανικά δημοσιεύματα ο Αργεντινός σταρ είχε συμφωνήσει με τους «Παριζιάνους» κάτι που επιβεβαίωσε και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος υποστηρίζει ότι οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία.

Ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το deal όσον αφορά το συμβόλαιο και τον μισθό, καθώς θα γίνει και άλλη συνάντηση με τις δύο πλευρές. Παράλληλα όπως ανέφερε ο Ιταλός δημοσιογράφος ο Μέσι δεν είχε έρθει ποτέ σε συμφωνία με την Ίντερ Μαϊάμι, ούτε είχε διαπραγματευτεί με τη Μπαρτσελόνα. Η γαλλική ομάδα εδώ και μήνες «πάλευε» να κρατήσει τον 35χρονο στο Παρίσι κάτι που τουλάχιστον προφορικά το κατάφερε. 

«Ο Λιονέλ Μέσι ποτέ δεν είχε συμφωνήσει με την Ίντερ Μαϊάμι ούτε διαπραγματεύτηκε με τη Μπαρτσελόνα. Είχε προσελκυστεί για από τις δύο ομάδες, αλλά ποτέ δεν προχώρησαν οι συζητήσεις. Οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν πιέζουν εδώ και μήνες να επεκταθεί το συμβόλαιό του, το οποίο τώρα αποδέχτηκε».

Ο Αργεντινός φέτος είναι σε τρελά κέφια, κάνοντας εξαιρετική σεζόν. Ενδυκτικό είναι ότι σε 18 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ έχει βρει δίχτυα έντεκα φορές, ενώ έχει μοιράσει 14 ασίστ.