Επίσημο: «Βόμβα» με Χάκπο η Λίβερπουλ!
i

Ο Κόντι Χάκπο/©twitter PSV Eindhoven

Επίσημο: «Βόμβα» με Χάκπο η Λίβερπουλ!

Sportal newsroom 00:00 - 27.12.2022 / Ανανεώθηκε: 00:20 - 27.12.2022

Παίκτης της Λίβερπουλ είναι και επίσημα ο Κόντι Χάκπο, καθώς με αστραπιαίες κινήσεις έκλεισε την απόκτηση του Ολλανδού επιθετικού, με την Αϊντχόφεν να ανακοινώνει τη μεταγραφή.

Ο παίκτης που έλαμψε με την εθνική Ολλανδίας και βρέθηκε μια ανάσα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι, θα γίνει τελικά παίκτης της Λίβερπουλ, καθώς ήδη ανακοινώθηκε η απόκτησή του. Ο λόγος για τον Κόντι Χάκπο, του οποίου η πώληση γνωστοποιήθηκε επίσημα από την PSV Αϊντχόφεν.

Με μια λιτή ανακοίνωση, ο ολλανδικός σύλλογος ενημέρωσε για τις εξελίξεις, τονίζοντας πως «δεν πρόκειται να ανακοινώσουμε το ποσό για τη συμφωνία που αφορά στον Κόντι Χάκπο, αλλά είναι ρεκόρ για την ιστορία της PSV», με τα λεγόμενα να ανήκουν στον αθλητικό διευθυντή, Μαρσέλ Μπραντς.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, το κόστος της μεταγραφής υπολογίζεται στα 40 εκατ. ευρώ και μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 55 εκατ. ευρώ μέσω επίτευξης προσωπικών και ομαδικών στόχων.

Για τον παίκτη ενδιαφερόταν έντονα η Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι, αλλά τελικά απέκτησε τον Άντονι από τον Άγιαξ, ενώ ετοιμαζόταν πρόταση και για τον Ιανουάριο μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Επιπλέον, τον παίκτη ήθελε και η Τσέλσι, χωρίς όμως να μπει πολύ σοβαρά στη διεκδίκησή του.

O 23χρονος επιθετικός έχει 159 συμμετοχές, 55 γκολ και 50 ασίστ στην καριέρα του στην Αϊντχόφεν, ενώ στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη φανέλα της Ολλανδίας είχε τρία σε πέντε συμμετοχές.α