Επιστρέφει στη δράση ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ατρόμητο
i

Ολυμπιακός/©Intime

Επιστρέφει στη δράση ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ατρόμητο

Διονύσης Βερβελές 15:20 - 13.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:27 - 13.12.2022

Στο μυαλό του Μίτσελ ο αγώνας Κυπέλλου την Πέμπτη…

Με το βλέμμα στο ματς κόντρα στον Ατρόμητο (Πέμπτη 15/12, 19:30) συνεχίζει ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν επιστρέψει για τα καλά στη δράση, ολοκλήρωσαν τη μίνι προετοιμασία τους και πλέον ρίχνουν το βάρος για το πως θα βάλουν τις βάσεις πρόκρισης απέναντι στον Ατρόμητο. Είναι το πρώτο επίσημο ματς μετά τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο και η διοργάνωση στο Κατάρ, έχει τα… παρελκόμενά της για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Βλέπετε οι δύο Χουάνγκ, ο Ίν - Μπεόμ και ο Ουί Τζο, έχουν εξασφαλίσει μεγαλύτερη άδεια, αναμένονται τις επόμενες ημέρες πίσω κι έτσι ο Μίτσελ δεν μπορεί να υπολογίζει σε αυτούς. Έτσι κι αλλιώς βέβαια, ο Ουί Τζο δεν δείχνει στο πρώτο του πλάνο, κάθε άλλο. Ο Ίνμπομ, όμως, είναι καταλύτης και θα επιστρέψει και άμεσα στην ενδεκάδα, πιθανότατα στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στις 21/12.

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Σισέ, για τον οποίο ο Μίτσελ καλείται να αποφασίσει. Στους στόπερ τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Ο Ουσεϊνού Μπα είναι εκτός με τραυματισμό, Παπασταθόπουλος, Ντόη και Ρέτσος είναι στην πρώτη γραμμή του Ισπανού τεχνικού. Για τον Σισέ όλα είναι ανοιχτά. Ο παίκτης θέλει να επιστρέψει, να παίξει, να βοηθήσει. Στο εξωτερικό γράφουν για το ενδιαφέρον της Αλ Γκαράφα του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά δεν δείχνει να είναι η προτεραιότητά του. Το θέμα εδώ είναι αν θα έρθει πρόταση για τον Σισέ και τι ύψους.

Από εκεί και πέρα, στο Ρέντη βρέθηκε και ο Ροντινέι, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων». Είναι σε καλή κατάσταση και αναμένεται με την αρχή του 2023, όταν θα έχει και δικαίωμα συμμετοχής, να είναι στα πλάνα του Μίτσελ. Έτσι κι αλλιώς, όμως, ο τεχνικός του Ολυμπιακού αυτές τις ημέρες θα δουλέψει μαζί του, από αυτόν περιμένει πολλά για τη δεξιά πλευρά. Εκεί όπου Βρσάλικο και Άβιλα δεν μπόρεσαν να του δώσουν αυτά που θα ήθελε. Γι’ αυτό άλλωστε πάρθηκε κι αυτή η απόφαση, άμεσης ενίσχυσης στη δεξιά πλευρά.