Eπιστρέφει στη Λατινική Αμερική ο Κέιλορ Νάβας
i

Nάβας και Ντοναρούμα / © PrntScrn

Eπιστρέφει στη Λατινική Αμερική ο Κέιλορ Νάβας

Sportal newsroom 17:59 - 03.01.2023

Ο Κέιλορ Νάβας, ο οποίος ακούστηκε για τον Ολυμπιακό στην περασμένη μεταγραφική περίοδο, φημολογείται έντονα πως θα πάρει μεταγραφή σε ομάδα του Μεξικού.

Το περασμένο καλοκαίρι το όνομα του Κέιλορ Νάβας είχε ακουστεί έντονα στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να εικάζεται πως είχαν κάνει κρούση στον παίκτη. Μάλιστα, υπήρχε η υπόνοια πως οι «ερυθρόλευκοι» θα επέστρεφαν για την περίπτωση του παίκτη τον Γενάρη, αφού η πρόταση δεν ευδοκίμησε σε πρώτο χρόνο.

Ωστόσο, ένα ρεπορτάζ από την «Publimetro» υποστηρίζει πως ο Κοσταρικανός θα συνεχίσει την καριέρα του στο Μεξικό και συγκεκριμένα στην Κλούμπ Αμέρικα. Όπως αναφέρει αναλυτικότερα το δημοσίευμα, ο τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν ψάχνει να βρει τη «φόρμουλα» για να αποχωρήσει από την τρέχουσα ομάδα του και να πάρει μεταγραφή στον σύλλογο της Λατινικής Αμερικής.

Ο Νάβας έχει συμβόλαιο με την γαλλική ομάδα έως τις 30 Ιουνίου 2024 και η Κλούμπ δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει τη ρήτρα για το συμβόλαιό του, οπότε ο κίπερ προσπαθεί να σπάσει το συμβόλαιο με τους «Παριζιάνους». Αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που θέλει να το κάνει.