Επιβεβαίωση για Ντραγκόβσκι: Αυτά έδειξε η μαγνητική για τον τραυματισμό

Ο Ντραγκόβσκι αποχωρεί τραυματίας από το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

i

Intime

Επιβεβαίωση για Ντραγκόβσκι: Αυτά έδειξε η μαγνητική για τον τραυματισμό

Μπάμπης Τσιμπίδας 16:59 - 12.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:23 - 12.03.2024

Με οίδημα στον οπίσθιο μηριαίο διαγνώστηκε ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι και θα είναι διαθέσιμος να αγωνιστεί στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Η κλινική εξέταση του τραυματισμού που υπέστη ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι στο κυριακάτικο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων, εξαρχής δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό. Ωστόσο, οι γιατροί του Παναθηναϊκού ήθελαν να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα για το μυϊκό πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον Πολωνό τερματοφύλακα.

Την Τρίτη ο Ντραγκόβσκι μετέβη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο δεξι πόδι. Με τη διάγνωση να επιβεβαιώνει τις αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ του Τριφυλλιού πως δεν πρόκειται για μεγάλη ζημιά.

Η διάγνωση από τα αποτελέσματα της μαγνητικής, αναφέρει οίδημα στον οπίσθιο μηριαίο. Για λίγες μέρες, ο 26χρονος γκολκίπερ θα υποβληθεί σε θεραπείες και μετά θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

Σε συνδυασμό με τη διακοπή των Play Offs των Stoiximan Super League για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας στο Nations League, σημαίνει πως ο Ντραγκόβσκι έχει αρκετό χρόνο για να αποθεραπευτεί και να είναι έτοιμος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Γεντβάι ανεβάζει ρυθμούς, ο Σένκεφελντ συνεχίζει το ατομικό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:21 - 12.03.2024

Ο Γεντβάι ανεβάζει ρυθμούς, ο Σένκεφελντ συνεχίζει το ατομικό

Ο Τιν Γεντβάι νιώθει καλύτερα και πέρασε στο τελευταίο στάδιο της αποκατάστασης από τη θλάσης. Μέχρι την Πέμπτη θα προπονηθούν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και μετά θα έχουν τετραήμερο ρεπό.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Τερίμ θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ντραγκόβσκι την Κυριακή 31 Μαρτίου, όταν ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ακόμα και στο χειρότερο ενδεχόμενο που ο Ντραγκόβσκι θα χρειαζόταν να λείψει περισσότερο, ο Τούρκος δεν ανησυχεί. Ο Γιούρι Λοντίγκιν απέδειξε απέναντι στον Ολυμπιακό πως είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας και ανά πάσα στιγμή, είναι ικανός να υπερασπιστεί επάξια την εστία του Παναθηναϊκού.