Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ εξουσιοδοτεί τον Μπαλτάκο για κάθε ενέργεια κατά του Ολυμπιακού

Βαγγέλης Μαρινάκης

i

Βαγγέλης Μαρινάκης/©Intime

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ εξουσιοδοτεί τον Μπαλτάκο για κάθε ενέργεια κατά του Ολυμπιακού

Κώστας Τόπας 12:34 - 03.04.2023 / Ανανεώθηκε: 12:37 - 03.04.2023

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ, γνωστοποίησε ότι η Εκτελεστική Επιτροπή εξουσιοδοτεί τον Τάκη Μπαλτάκο ώστε να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια για τα όσα έγιναν με τους κ.κ. Καραπαπά- Μαρινάκη στη συνάντηση των ομάδων των Play Offs με τον Μπένερ και τον Πρόεδρο της ΕΠΟ.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης στα γραφεία της ΕΠΟ την περασμένη Δευτέρα (27/03), ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, ανέφερε πως έκανε δώρο μια φούστα στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ με 15-1 ψήφους με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι εξουσιοδοτεί, τον πρόεδρο της ΕΠΟ να προβεί σε κάθε δυνατή ενέργεια ποινικής, πειθαρχικής και αστικής φύσεως δίωξη.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε την ακόλουθη απόφαση. Αποφάσισε, με ψήφους 15-1, την παροχή εξουσιοδότησης προς τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο, προκειμένου να προβεί σε κάθε δυνατή ενέργεια ποινικής, πειθαρχικής και αστικής φύσεως ενώπιον των αρμοδίων εθνικών και υπερεθνικών αρχών, σε συνέχεια όσων έλαβαν χώρα κατά τη συνάντηση της 27.03.2023, με τη συμμετοχή του Προέδρου της ΕΠΟ, του προέδρου της ΚΕΔ, κ. Στίβεν Μπένετ και των εκπροσώπων των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ Άρης, ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για θέματα ορισμού διαιτητών στα play off της Super League 1.