ΕΠΟ: «Επισπεύδουμε τις έρευνες για τα στημένα - Ο Αλαφούζος συμφώνησε με τις αποφάσεις»

Ο Τάκης Μπαλτάκος.

i

©intime

ΕΠΟ: «Επισπεύδουμε τις έρευνες για τα στημένα - Ο Αλαφούζος συμφώνησε με τις αποφάσεις»

Sportal newsroom 14:04 - 20.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:06 - 20.07.2023

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ενημέρωσε για τις αποφάσεις της μετά τη σημερινή συνεδρίασή της, με τις οποίες όπως αναφέρει συμφωνεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος έδωσε το «παρών» στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, όπου συζητήθηκε το νέο σκάνδαλο «στημένων» αγώνων που ταλανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θυμίζουμε ότι λίγες ώρες πριν βρεθεί στο Γουδί, ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» είχε στείλει νέα επιστολή στην ΕΠΟ αναφορικά με τα στημένα ματς. 

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ ενημέρωσε για τις αποφάσεις της μετά τη σημερινή συνεδρίασή της. Να αναφέρουμε επίσης πως παρόντες ήταν ο Γιώργος Κοσμάς εκ μέρους της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Κώστας Καραπαπάς εκ μέρους της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Μάκης Γκαγκάτσης εκ μέρους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα να στείλει επιστολές με τις οποίες θα ζητά την επίσπευση των διεξαγόμενων ερευνών για χειραγώγηση και παράνομο στοιχηματισμό αγώνων ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Οι επιστολές θα σταλούν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νότη Μηταράκη και τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Λάζαρο Μαυρόπουλο, τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Οικονόμου και την Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.). Επίσης, αποφασίστηκε η διεξαγωγή ειδικής συνεδρίασης στις 2 Αυγούστου προκειμένου να αποφασισθεί το προτεινόμενο νομικό πλαίσιο που θα διέπει μελλοντικά την πειθαρχική εξέταση υποθέσεων παράνομου στοιχηματισμού. 

Στα γραφεία της ΕΠΟ ο Αλαφούζος για τα στημένα: «Επιχειρείται η συγκάλυψη των στημένων»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:55 - 20.07.2023

Στα γραφεία της ΕΠΟ ο Αλαφούζος για τα στημένα: «Επιχειρείται η συγκάλυψη των στημένων»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος έστειλε νέα επιστολή στην ΕΠΟ. Ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» αναφέρεται στις έρευνες για τα χειραγωγημένα ματς και εκφράζει ανησυχίες για προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης. Παρών στα γραφεία της ΕΠΟ ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού».

Παρών στη συνεδρίαση της Επιτροπής ήταν και ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος συμφώνησε απόλυτα με την ληφθείσα απόφαση». 

Tags: