Team manager των Εθνικών ομάδων ο Βασίλης Δημητριάδης
i

© Intime

Team manager των Εθνικών ομάδων ο Βασίλης Δημητριάδης

Sportal newsroom 23:28 - 08.10.2023 / Ανανεώθηκε: 23:31 - 08.10.2023

Τον ρόλο του team manager όλων των Εθνικών ομάδων στην ΕΠΟ αναμένεται να αναλάβει ο πρώην διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, Βασίλης Δημητριάδης.

Την επιστροφή του στον χώρο του ποδοσφαίρου αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Βασίλης Δημητριάδης! Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, φαίνεται πως είναι έτοιμος να αναλάβει team manager όλων των Εθνικών ομάδων.

Συγκεκριμένα, ο 57χρονος αποτελεί την εισήγηση της Επιτροπής των Εθνικών Ομάδων για τη συγκεκριμένη θέση και θεωρείται δεδομένο ότι θα αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο.

Ο Βασίλης Δημητριάδης φόρεσε τη φανέλα της εθνικής Ελλάδας από το 1988 μέχρι το 1994, έχοντας δύο γκολ σε 28 εμφανίσεις, ενώ αποτέλεσε μέλος της αποστολής του Παγκοσμίου Κυπέλλου 1994, όπου έπαιξε σε δύο ματς.

Με Κωνσταντέλια αλλά χωρίς Δουβίκα οι κλήσεις της εθνικής ομάδας
EURO

15:59 - 03.10.2023

Με Κωνσταντέλια αλλά χωρίς Δουβίκα οι κλήσεις της εθνικής ομάδας

Ο Γκουστάβο Πογέτ άφησε ξανά εκτός τον Τάσο Δουβίκα, αλλά αυτή τη φορά συμπεριέλαβε τον Γιάννη Κωνσταντέλια για τα παιχνίδια της εθνικής με Ιρλανδία και Ολλανδία. Εκτός και ο Μπάλντοκ. Διούδης αντί Αθανασιάδη.

Τώρα, έπειτα από 30 χρόνια ο Βασίλης Δημητριάδης θα προσφέρει ξανά στη «γαλανόλευκη», αλλά αυτή τη φορά, έχοντας τον ρόλο του team manager.