Με Κωνσταντέλια αλλά χωρίς Δουβίκα οι κλήσεις της εθνικής ομάδας

Γιάννης Κωνσταντέλιας

i

© intime

Με Κωνσταντέλια αλλά χωρίς Δουβίκα οι κλήσεις της εθνικής ομάδας

Κώστας Τόπας 15:59 - 03.10.2023 / Ανανεώθηκε: 16:22 - 03.10.2023

Ο Γκουστάβο Πογέτ άφησε ξανά εκτός τον Τάσο Δουβίκα, αλλά αυτή τη φορά συμπεριέλαβε τον Γιάννη Κωνσταντέλια για τα παιχνίδια της εθνικής με Ιρλανδία και Ολλανδία. Εκτός και ο Μπάλντοκ. Διούδης αντί Αθανασιάδη.

Ο Γκουστάβο Πογέτ ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του για τα παιχνίδια της εθνικής ομάδας για τα παιχνίδια με Ιρλανδία και Ολλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024.

Στις κλήσεις του Ουρουγουανού τεχνικού επέστρεψε κι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, ο οποίους απουσίαζε από τα παιχνίδια με Ολλανδία και Γιβραλτάρ τον Σεπτέμβριο. Αντιθέτως ο Τάσος Δουβίκας παρέμεινε ξανά εκτός των επιλογών του Πογέτ. Ο νεαρός Έλληνας επιθετικός έχει ξεκινήσει ιδανικά την θητεία του στη La Liga με την Θέλτα, η οποία έβγαλε 12 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία της για να τον αποκτήσει, με τον Δουβίκα να μετράει ήδη δύο γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ενα από τα νέα πρόσωπα είναι επίσης, ο Σωκράτης Διούδης ο οποίος παίρνει τη θέση του Γιώργου Αθανασιάδη αλλά και οι Μανώλης Σάλιακας, Κώστας Γαλανόπολους και Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος κλήθηκε στην αποστολή για τον αγώνα με το Γιβραλτάρ λόγω των απουσιών.

Αναλυτικά οι κλήσεις:

Τερματοφύλακες: Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Διούδης

Αμυντικοί: Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Σάλιακας, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Ρότα

Μέσοι: Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Σιώπης

Επιθετικοί: Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης, Παυλίδης, Φούντας