Παρουσίασε νέο υπερσύγχρονο πούλμαν η Εθνική ομάδα, με το σύνθημα «παίζουμε σαν ένας»

Εθνική Ελλάδας

i

©printscreen

Παρουσίασε νέο υπερσύγχρονο πούλμαν η Εθνική ομάδα, με το σύνθημα «παίζουμε σαν ένας»

Κωνσταντίνος Ζήκος 15:46 - 28.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:49 - 28.09.2023

Με νέο και μάλιστα υπερσύγχρονο πούλμαν θα μετακινούνται από εδώ και στο εξής τα μέλη της Εθνικής ομάδας, όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω των επίσημων λογαριασμών της, αρχής γενομένης από το νέο έτος.

Τα μέλη της Εθνικής ομάδας θα μετακινούνται πλέον με νέο, υπερσύγχρονο πούλμαν, όπως ανακοίνωσε η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά από το νέο έτος και θα έχει ισχύ μέχρι το 2026 τουλάχιστον.

Η αγορά του νέου λεωφορείου θα χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από τη FIFA μέσω του προγράμματος Forward 3.0, στο πλαίσιο της έμπρακτης στήριξης προς την ΕΠΟ μέχρι το 2026.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Με νέο υπερσύγχρονο και προηγμένης τεχνολογίας λεωφορείο θα μετακινούνται από το τέλος του έτους όλες οι Εθνικές μας Ομάδες. 

Η αγορά του νέου λεωφορείου, το οποίο ήδη διαρρυθμίζεται προκειμένου να εξυπηρετεί το σύνολο των αναγκών των διεθνών μας ποδοσφαιριστών, θα χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από τη FIFA μέσω του προγράμματος Forward 3.0, στο πλαίσιο της έμπρακτης στήριξης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας προς την ΕΠΟ μέχρι το 2026.

 Η γραφική απεικόνιση στο νέο αυτό λεωφορείο θα ολοκληρωθεί μετά την τελική επικύρωση της αγοράς από τη FIFA και την σχετική διαδραστική συμμετοχή του φίλαθλου κοινού της χώρας».

Θυμίζουμε, όσον αφορά την Εθνική ανδρών, έρχονται και τα παιχνίδια της Ελλάδας απέναντι σε Ιρλανδία και Ολλανδία, τα οποία θα κρίνουν κατά πολύ, την τύχη της Εθνικής μας στον όμιλο για τα προκριματικά του Euro 2024.

Στις 13 Οκτωβρίου, η Ελλάδα φιλοξενείται από την Ιρλανδία, σε ένα παιχνίδι-τελικός. Μάλιστα, τρείς μέρες αργότερα, στις 16 του ίδιου μήνα, η Εθνική ομάδα υποδέχεται στην Opap Arena την Ολλανδία, σε μια αναμέτρηση με υψηλό συντελεστή δυσκολίας, ειδικά μετά την εκτός έδρα ήττα της χώρας μας με 3-0.