Βγήκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το παιχνίδι της Εθνικής με την Ολλανδία

Κωνσταντίνος Μαυροπάνος

i

©intime

Βγήκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το παιχνίδι της Εθνικής με την Ολλανδία

Sportal newsroom 17:15 - 26.09.2023

Σε κυκλοφορία βγήκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Ολλανδία για την όγδοη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024.

Η Εθνική Ελλάδος θα υποδεχτεί στην «OPAP Arena» την Ολλανδία (16/10) για την όγδοη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024. Κάπως έτσι η ΕΠΟ έκανε γνωστό πως τα εισιτήρια για τον αγώνα βγήκαν σε κυκλοφορία από σήμερα (26/9). 

Η σχετική ενημέρωση: 

«Στη διάθεση των φιλάθλων τέθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα-Ολλανδία για την 8η αγωνιστική των European Qualifiers, ο οποίος θα διεξαχθεί την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου και ώρα 21:45 στην OPAP Arena.

Η αγορά των εισιτηρίων μπορεί να πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά πατώντας ΕΔΩ και ΕΔΩ και οι τιμές τους είναι 15€, 25€, 35€ και 50€. Για την είσοδο παιδιών ηλικίας έως 12 ετών προβλέπεται έκπτωση 50%.

Για χρήστες αμαξιδίου πληροφορίες παρέχονται τηλεφωνικά στο 210-9306000».

Τρεις ημέρες πριν το παιχνίδι με τους «Οράνιε» το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα ταξιδέψει στο Δουβλίνο για να αντιμετωπίσει την Ιρλανδία, ενώ την ίδια μέρα η Ολλανδία θα υποδέχεται τη Γαλλία. Στον αγώνα στο Αϊντχόφεν η Εθνική είχε γνωρίσει «βαριά» ήττα από την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν με 3-0. Οι δύο ομάδες έχουν από εννέα βαθμούς, αλλά η Ολλανδία είναι στη δεύτερη θέση αφού στο μεταξύ τους παιχνίδι είχε κερδίσει την Ελλάδα

Κάπως έτσι η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ για να μπορέσει να πάρει εκείνη τη δεύτερη θέση, πρέπει να νικήσει όλους τους εναπομείναντες αγώνες, με Ιρλανδία, Ολλανδία και Γαλλία. Με τους «Οράνιε» μάλιστα πρέπει η νίκη να έχει διαφορά πάνω από τρία γκολ. Αυτό το ενδεχόμενο όμως μοιάζει αρκετά δύσκολο και κάπως έτσι η Εθνική Ελλάδος θα έχει και δεύτερη ευκαιρία να πάρει την πρόκριση στο Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας. Μέσω των playoffs του Nations League, όπου στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει μία εκ των Τουρκία ή Λουξεμβούργο και στον τελικό τον νικητή του ζευγαριού Καζακστάν - Γεωργία