Το βίντεο από το «παλάτι» του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

i

© Printscreen

Το βίντεο από το «παλάτι» του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:55 - 06.06.2023 / Ανανεώθηκε: 12:56 - 06.06.2023

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός παρουσίασε στον κόσμο το βίντεο με το νέο «παλάτι» του συλλόγου.

Η σημερινή μέρα είναι ιστορική για τον σύλλογο του Παναθηναϊκού, καθώς έγιναν τα αποκαλυπτήρια των γηπεδικών εγκαταστάσεων που εξασφαλίζουν το μέλλον του Ερασιτέχνη. Συγκεκριμένα, ένα αθλητικό κέντρο που όμοιο του δεν υπάρχει στην Ελλάδα παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Το βίντεο που παρουσίασαν οι υπεύθυνοι του Δήμου απεικονίζει μία μοναδική εγκατάσταση, αντάξια του ιστορίας και του μεγαλείου του Παναθηναϊκού. Ένα συγκρότημα που θα φιλοξενήσει με τη μέγιστη δυνατή επάρκεια τα ερασιτεχνικά τμήματα, από το μικρότερο έως το μεγαλύτερο.. Σε ένα νεότευκτο υπερσύγχρονο κτίριο, το Τριφύλλι θα εγκατασταθεί μόνιμα το 2026 και θα μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες του.

Δείτε εδώ το βίντεο από το «παλάτι» του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Ένα «πράσινο» παλάτι, έτοιμο το 2026
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

11:53 - 06.06.2023

Ένα «πράσινο» παλάτι, έτοιμο το 2026

Ένα αθλητικό κέντρο που όμοιο του δεν υπάρχει στην Ελλάδα παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Δημαρχιακό Μέγαρο. Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός μπαίνει στο νέο σπίτι του το 2026.

Οι δηλώσεις του Κώστα Μπακογιάννη:

«Εχουμε πολλή μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό. Σήμερα δίνουμε μια πάσα στο μέλλον, διότι οι υπερσύχγρονες εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού θα στεγάσουν τα όνειρα χιλιάδων παιδιών αυτής της πόλης. Αυτό μας προκαλεί συγκίνηση. Σήμερα κάναμε άλλο ένα βήμα. Από την μία είναι το Βοτανικό, όπου το ποδοσφαιρικό γήπεδο έχει συμβασιοποιηθεί και οι πρόδρομες εργασίες έχουν ξεκινήσει και θα είναι σε 36 μήνες έτοιμο. 

Από την άλλη θα έχουμε μια σημαντική εξέλιξη στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου όταν δοθεί το κλειδί του Βοτανικού, θα προχωρήσουμε στην κατεδάφιση και θα δημιουργηθεί μια πνοή πρασίνου. Είμαι χαρούμενος γιατί θα σας παρουσιάσουμε το αποτέλεσμα μιας συλλογικής δουλειάς. Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στον Ερασιτέχνη, στην ΠΑΕ και σε όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στις τράπεζες και στους μελετητές μας».

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Μαλακατέ: 

«Μια πολύ μεγάλη μέρα σήμερα. Είμαστε χαρούμενοι που θα παρουσιάσουμε τις εγκαταστάσεις στο Βοτανικό. Ένα τέτοιο συγκρότημα πολύ δύσκολα το συναντάς ακόμα και στο εξωτερικό. Σε συνδυασμό με την ποδοσφαιρική αρένα θα είναι το ωραιότερο γήπεδο στην Ελλάδα. Μαζί με την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στην ΚΑΕ, ο Παναθηναϊκός παίρνει αυτό που αξίζει. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΑΕΠ Ελαιώνα, στον Κώστα Μπακογιάννη, στον Γιάννη Αλαφούζο και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο».