Το «γράμμα» του Τεν Χαχ στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ: «Είναι η αρχή και δεν σταματάμε εδώ»

Έρικ Τεν Χαχ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

i

©Photo by Simon Stacpoole/Offside/Offside via Getty Images/Ideal Images

Το «γράμμα» του Τεν Χαχ στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ: «Είναι η αρχή και δεν σταματάμε εδώ»

Πάνος Μαλακτάρης • 17:16 - 27.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Σε μια όμορφη πρωτοβουλία ο Έρικ τεν Χαχ κοινοποίησε μια επιστολή μετά την κατάκτηση του Carabao Cup με αποδέκτη όλους τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο χθεσινός (26/2) τελικός στο Γουέμπλεϊ βρήκε μεγάλη νικήτρια τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία με την κατάκτηση αυτή έφτασε αισίως τους 67 τίτλους και χάρισε στον προπονητή της το πρώτο του τρόπαιο στην θητεία του στο Όλντ Τράφορντ. Έτσι ο περιχαρής Ολλανδός τεχνικός αποφάσισε να μοιραστεί κάποιες σκέψεις του, σε μια κίνηση που αν μη τι άλλο χτυπά στην καρδιά κάθε οπαδού των «reds». 

Έγραψε λοιπόν ένα «γράμμα», το οποίο και σας παραθέτουμε αυτούσιο: «Προς όλους τους υποστηρικτές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: θέλησα να βρω το χρόνο να απευθυνθώ σε όλους σας απευθείας σήμερα το πρωί. Όταν ήρθα στο κλαμπ, είχαμε αναφερθεί στη σημασία και την πρόκληση του να ενώσουμε ξανά αυτό το γκρουπ παικτών με τους απίθανους οπαδούς μας. Πιστέψτε με, η ομάδα μας ξέρει ακριβώς το πόσο σημαντικοί είστε για εμάς. Ο δεσμός μεταξύ οπαδών και ομάδας είναι ορατός σε όλους και αυτό που ζήσαμε χθες (σ.σ. 26/2) μαζί, θα τον δυναμώσει κι άλλο»

«Η ατμόσφαιρα που δημιουργήσατε ήταν απίστευτη. Ήσασταν μαζί μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, δείχνοντάς μας το δρόμο και ενθαρρύνοντάς μας ώστε να φέρουμε το τρόπαιο στο Μάντσεστερ. Και για όσους δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στον τελικό, νιώσαμε και τη δική σας στήριξη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα. Να γνωρίζετε πως καθένας από εσάς πάντα θα έχει τη σημασία του στο να είναι επιτυχημένη αυτή η ομάδα. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μας και το προπονητικό team για όλη την προετοιμασία αλλά και την απόδοσή τους. Είχαν δε την απαιτούμενη διάθεση, πνεύμα και αποφασιστικότητα που πρέπει να απαιτούμε από όλους όσοι εκπροσωπούν τη Γιουνάιτεντ. Θέτουμε υψηλά στάνταρ καθημερινά, και στο Γουέμπλεϊ φτάσαμε αυτά τα στάνταρ και λάβαμε την ανταμοιβή του πρώτου μας τροπαίου όλοι μαζί». 

Ενώ συνέχισε: «Γνωρίζουμε καλά τη σημασία των τροπαίων καθ' όλη την ιστορική διαδρομή αυτού του μεγάλου συλλόγου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φέραμε το κύπελλο πίσω στο Ολντ Τράφορντ αλλά δεν πρόκειται να σταματήσουμε εδώ. Μαζί νιώσαμε το συναίσθημα του τι σημαίνει να κερδίζουμε όλοι μαζί για τη Γιουνάιτεντ. Είναι εκπληκτικό και θα μας κάνει όλους πιο πεινασμένους για περισσότερες επιτυχίες. Ο σύλλογος έχει κάνει σπουδαία δουλειά τους τελευταίους μήνες αλλά περιμένουμε πολλά ακόμα. Σας διαβεβαιώνω όλους πως όλοι στο προπονητικό μας κέντρο θα συνεχίσουν να δουλεύουν αδιάκοπα επειδή γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτός ο σύλλογος για εσάς τους οπαδούς μας, οι οποίοι αξίζετε κι άλλες σπουδαίες μέρες σαν κι αυτή»

«Επιστρέφουμε στη δουλειά σήμερα κιόλας, επικεντρώνοντας όλη την προσοχή μας στην αναμέτρηση για το FA Cup απέναντι στη Γουέστ Χαμ την Τετάρτη (1/3).  Δε θα υπάρξει κανένας εφησυχασμός στην επιθυμία μας να επιστρέψει το κλαμπ εκεί που όλοι θέλουμε να βρίσκεται. Να θυμάστε παρακαλώ πως είστε πολύ σημαντικοί σε όλο αυτό που θέλουμε να πετύχουμε και σε όλα όσα μπορούμε να πετύχουμε όταν είμαστε όλοι μαζί UNITED (ενωμένοι). Σας ευχαριστώ για την στήριξη και την αφοσίωσή σας, Έρικ τεν Χαχ».