Οι οπαδοί της Έβερτον βράβευσαν τον Χάαλαντ

Έρλινγκ Χάαλαντ

i

Έρλινγκ Χάαλαντ/ ©Photo by Quality Sport Images/Getty Images

Οι οπαδοί της Έβερτον βράβευσαν τον Χάαλαντ

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:43 - 16.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:44 - 16.05.2023

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ βραβεύτηκε με ένα τρόπαιο από τους οπαδούς της Έβερτον μετά τον αγώνα της Κυριακής (14/5).

Ορισμένοι οπαδοί της Έβερτον βράβευσαν τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι Έρλινγκ Χάαλαντ, όπου παρέλαβε ένα τρόπαιο μετά τον αγώνα της Κυριακής (14/5) μεταξύ των δύο ομάδων στο «Γκούντισον Παρκ», για την 36η αγωνιστική της Premier League. 

Ο Νορβηγός επιθετικός κατέρριψε το ρεκόρ του Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ με 32 γκολ σε μια σεζόν 38 αγώνων στο αγγλικό πρωτάθλημα και τώρα κατέχει το ρεκόρ των περισσότερων τερμάτων σε μία σεζόν. 

Ο πρώην επιθετικός Άντι Κόουλ κατείχε προηγουμένως το ρεκόρ για τα περισσότερα γκολ με 34, αλλά αυτό ήρθε σε μια σεζόν 42 αγώνων. Ο Χάαλαντ ξεπέρασε τον πρώην σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Νιούκαστλ. 

Ο 22χρονος σημείωσε το δεύτερο γκολ της Σίτι το απόγευμα της Κυριακής, καθώς απέδρασε από το Λίβερπουλ με τη νίκη με 3-0 κόντρα στην Έβερτον για να την οδηγήσει σε μόλις μία νίκη από το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα. 

Οι οπαδοί της Έβερτον αναγνώρισαν την υπέροχη σεζόν που έχει ο Χάαλαντ δίνοντάς του ένα τρόπαιο με ένα ποδοσφαιρικό παπούτσι με μια μικρή πλακέτα που γράφει: «Το ρεκόρ τερμάτων του Έρλινγκ Χάαλαντ στην Premier League από τους οπαδούς της Έβερτον».