«Βόμβα» από την Ισπανία: Ο Χάαλαντ θέλει να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Έρλινγκ Χάαλαντ

i

©printscreen

«Βόμβα» από την Ισπανία: Ο Χάαλαντ θέλει να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Στέλιος Βαρδάκης 22:11 - 25.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:13 - 25.03.2024

Οι Ισπανοί ισχυρίζονται πως ο Έρλινγκ Χάαλαντ σκέφτεται το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης, παρόλο που η «Βασίλισσα» θεωρείται δεδομένο ότι έχει «κλείσει» τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Δημοσίευμα... φωτιά από την Ισπανία σχετικά με το μέλλον του Έρλινγκ Χάαλαντ και τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Σύμφωνα με την «AS», η είδηση ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν για να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει επηρεάσει αρκετά τον Νορβηγό σούπερ σταρ, καθώς είχε ελπίδες να φορέσει εκείνος τη λευκή φανέλα και πλέον το πράγμα μοιάζει να έχει ζορίσει αρκετά.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, ο Χάαλαντ εξακολουθεί να βλέπει τον εαυτό του στη μάχη για να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης και καταλαβαίνει ότι η κλήρωση στα προημιτελικά του Champions League, που έφερε τους «πολίτες» αντιμέτωπους με τους «μερένχες» μπορεί να είναι ευκαιρία, ώστε να πείσει τους ανθρώπους της ισπανικής ομάδας. Μια ευακιρία για να αποδείξει ότι αξίζει όσο ο Εμπαπέ τη λευκή φανέλα.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως ο Χάαλαντ δεν έλαμψε και πολύ την τελευταία φορά που οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στα ημιτελικά. Έπαιξε και στα δύο ματς, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει σε κανένα από αυτά. Ούτε στο 1-1 του πρώτου αγώνα, ούτε στο 4-0 της ρεβάνς.

Αποκαλύφθηκε: Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες του Top-5 της Ευρώπης!
LIGUE 1

14:21 - 25.03.2024

Αποκαλύφθηκε: Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες του Top-5 της Ευρώπης!

Η γαλλική «Equipe» αποκάλυψε τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες από το Top-5 της Ευρώπης, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να φιγουράρει στην κορυφή και τους Έρλινγκ Χάαλαντ και Χάρι Κέιν να συμπληρώνουν την τριάδα.

Το συμβόλαιο του Νορβηγού επιθετικού με τη Μάντσεστερ Σίτι ολοκληρώνεται το 2027, αλλά υπάρχει μια ρήτρα αποδέσμευσης που του επιτρέπει να αποχωρήσει από αυτό το καλοκαίρι αν εκείνος θελήσει. Τώρα όμως, με τη μεταγραφή του Εμπαπέ στη Ρεάλ να θεωρείται δεδομένη, η μετακίνηση του Χάαλαντ στη Μαδρίτη μπορεί να καθυστερήσει αρκετά η ακόμα να μη συμβεί και ποτέ.