Εξαλλοι οι Άγγλοι με τα δυνατά μαρκαρίσματα των Βραζιλιάνων στον Μπέλιγχαμ: «Μόνο έτσι μπορούσαν να τον σταματήσουν»

Τζουντ Μπέλιγχαμ

i

PrtScr

Εξαλλοι οι Άγγλοι με τα δυνατά μαρκαρίσματα των Βραζιλιάνων στον Μπέλιγχαμ: «Μόνο έτσι μπορούσαν να τον σταματήσουν»

Κώστας Τόπας 08:55 - 25.03.2024

Εξαλλοι είναι στην Αγγλία με τον τρόπο με τον οποίοι οι Βραζιλιάνοι αποφάσισαν να σταματήσουν τον Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης υπάρχουν στοιχεία ότι μόνο με φάουλ μπορούν να σταματήσουν τον Τζουντ Μπέλιγχαμ. Ο Άγγλος αστέρας είναι ο τρίτος παίκτης της ισπανικής La Liga που δέχεται τα περισσότερα φάουλ μετά τον Ούγκο Ντούρο (73) και τον Ίσκο (65). Ο αγγλικός Τύπος χρησιμοποίησε την ίδια γραμμή, τονίζοντας ότι η Βραζιλία έκανε τα πάντα για να σταματήσει τον Μπέλιγχαμ, κάνοντας του φάουλ.

«Ήταν η στρατηγική τους. Ο Μπέλιγχαμ ξυλοκοπήθηκε, τραυματίστηκε και του έκαναν φάουλ οι Βραζιλιάνοι μέχρι να αντικατασταθεί», σημειώνουν στην «Daily Mail». Η αλήθεια είναι ότι ο Μπέλιγχαμ ήταν ο παίκτης που δέχτηκε τα περισσότερα φάουλ σε όλο το φιλικό του Γουέμπλεϊ μεταξύ Αγγλίας και Βραζιλίας. 

Η μεσαία γραμμή της Βραζιλίας είχε το δόγμα ότι ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα έμπαινε στο παιχνίδι και για αυτό χρησιμοποίησαν όλα τους τα όπλα. Και το πέτυχαν. Ο Μπέλιγχαμ δέχθηκε πέντε φάουλ, τα περισσότερα σε ολόκληρο το παιχνίδι. Ο Γκάρεθ Σάουθγκέιτ αντικατέστησε τον Άγγλο αστέρα από το γήπεδο στο 67ο λεπτό. 

Ο Μπέλιγχαμ ήταν ήδη σωματικά εξαντλημένος από τις προσπάθειες που έπρεπε να κάνει σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να ξεφύγει από την πίεση και τα δυνατά μαρκαρίσματα των Βραζιλιάνων. Δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι για τον Άγγλο διεθνή, ο οποίος τελικά βρέθηκε στην παγίδα που είχαν ετοιμάσει οι παίκτες της «Σελεσάο».

Μια βραδιά γεμάτη ρεκόρ για τον 17χρονο Έντρικ που έλαμψε στο «Γουέμπλεϊ» (vid)
REST OF THE WORLD

08:12 - 24.03.2024

Μια βραδιά γεμάτη ρεκόρ για τον 17χρονο Έντρικ που έλαμψε στο «Γουέμπλεϊ» (vid)

Ο νεαρός αστέρας της Παλμέιρας και μελλοντικός παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Βραζιλίας κόντρα στην Αγγλία, καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Η ένταση την οποία χρησιμοποίησαν οι παίκτες της Βραζιλίας εξέπληξε τους Άγγλους παίκτες. Ο Μπέλιγχαμ δεν πτοήθηκε και ανταποκρίθηκε με τον ίδιο τρόπο. Άγγιξε ακόμη και την κόκκινη κάρτα σε μια ενέργεια με τον Πακετά. Για τον αγγλικό Τύπο, ο Βραζιλιάνος τεχνικός κατάρτισε πλάνο κόντρα στην Μπέλιγχαμ και στο τέλος τα κατάφερε.