Έσε: «Ευκαιρία να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση, πρέπει να δείξουμε καλή εικόνα»

Σαντιάγκο Έσε

i

© Intime

Έσε: «Ευκαιρία να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση, πρέπει να δείξουμε καλή εικόνα»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:22 - 13.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:30 - 13.03.2024

Μιλώντας στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (14/3, 22:00), ο Σαντιάγκο Έσε τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι βλέπουν τον επαναληπτικό ως μια καλή ευκαιρία να ανατρέψουν τα δεδομένα.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για τον επαναληπτικό αγώνα απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ (14/3, 22:00), με στόχο να κάνει την ολική ανατροπή και να πάρει την πρόκριση στη φάση των «8» του Conference League. Το έργο του θα είναι σίγουρα δύσκολο, με τους Ισραηλινούς να έχουν ισχυρό πλεονέκτημα για την πρόκριση μετά τη νίκη με 4-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Σαντιάγκο Έσε εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στην συνέντευξη τύπου και έκανε σαφές πως οι «ερυθρόλευκοι» βλέπουν το παιχνίδι της Πέμπτης ως μια καλή ευκαιρία να ανατρέψουν τα δεδομένα. Ακόμη, υποστήριξε πως πρέπει να αποδείξουν πως δε βρίσκονται σε κακή αγωνιστική κατάσταση, ενώ τόνισε πως δεν υπολογίζει καθόλου τη σωματική κούραση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σαντιάγκο Έσε:

Για το αν μπορεί να αλλάξει η εικόνα της ομάδας και τον τρόπο: «Φυσικά μετά από αυτά τα άσχημα αποτελέσματα, μιλάμε σαν ομάδα. Έχουμε αναγνωρίσει το ότι είναι αρνητικό το εύρος του αποτελέσματος. Στο αυριανό παιχνίδι το βλέπουμε ως την ευκαιρία να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση».

Για τα «σκαμπανεβάσματα» στην απόδοση του Ολυμπιακού: «Πραγματικά είναι δύσκολο να το εξηγήσω με λόγια. Πριν από αυτά τα δύο αποτελέσματα, είχαμε ένα σερί καλών παιχνιδιών. Είναι εύκολο να λέμε πως καταστράφηκαν τα πάντα σε αυτά τα δύο ματς. Μία πολύ καλή εικόνα θα αρκεί αύριο για να δείξει ότι δεν είμαστε σε τόσο κακή κατάσταση».

Για το αν αισθάνεται την κούραση: «Δεν είχα μετρήσει τα παιχνίδια και ούτε έχω καταλάβει πόσα ήταν. Εμένα μ’ αρέσει να παίζω και δεν θέλω να χάνω ματς. Δεν σκέφτομαι καθόλου τη σωματική μας κατάσταση».