Έσωσε τον βαθμό στο... παρά πέντε η Γκλάντμπαχ στην «ματσάρα» με τη Μάιντζ

Γκλάντμπαχ - Μάιντζ

i

© Photo by Christian Verheyen/Borussia Moenchengladbach via Getty Images

Έσωσε τον βαθμό στο... παρά πέντε η Γκλάντμπαχ στην «ματσάρα» με τη Μάιντζ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:26 - 06.10.2023 / Ανανεώθηκε: 23:45 - 06.10.2023

Με γκολ στο 88ο λεπτό, η Γκλάντμπαχ έσωσε τον βαθμό εναντίον της Μάιντζ, στο ματς της 7ης αγωνιστικής της Bundsliga. Σωτήρας ο Σκάλι, ο οποίος σκόραρε για το τελικό 2-2 έχοντας περάσει ως αλλαγή.

Σε ένα παιχνίδι με τέσσερα γκολ στο σύνολο, η Γκλάντμπαχ έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας λίγα λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα με τη Μάιντζ (2-2). Η «χρυσή» αλλαγή του Σεοάνε, Τζόου Σκάλι, αποτέλεσε τον άνθρωπο του παιχνιδιού, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στην αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Bundesliga

Μέχρι να περάσουν 20 λεπτά αγώνα η γηπεδούχος είχε απειλήσει ήδη δύο φορές σοβαρά και η τρίτη ήταν η πιο... φαρμακερή. Ο Όνορατ τροφοδότησε τον Νιουχάους και εκείνος με κεφαλιά στο 22' έκανε το 1-0. Όμως η Μάιντζ είχε άμεση απάντηση με τον Γκρούντα, ο οποίος δύο λεπτά αργότερα με εξαιρετικό σουτ έκανε το 1-1. Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν και η μεγαλύτερη ήρθε στο 34' με τον Σιεμπατάχου να σταματάει την προσπάθεια των φιλοξενούμενων πάνω στη γραμμή.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι εντός της περιοχής, όμως ο διαιτητής είπε «παίζετε». Η Γκλάντμπαχ συνέχισε την πίεση και έψαξε το 2-1, εντούτοις η ομάδα που βρήκε το γκολ ήταν η Μάιντζ με τον Μπάρκοκ να σκοράρει στο 75'. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σκάλι στο 88', ο οποίος έχοντας καθαρό οπτικό πεδίο πέτυχε το 2-2 από το όριο της μεγάλης περιοχής. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BUNDESLIGA:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΚΗ: