Με τον Βένιγκ οι κλήσεις του Παπαδόπουλου για Νησιά Φερόε και Πορτογαλία

Με τον Βένιγκ οι κλήσεις του Παπαδόπουλου για Νησιά Φερόε και Πορτογαλία

Γιώργος Σακελλαρίου 11:47 - 08.11.2023 / Ανανεώθηκε: 21:03 - 13.11.2023

Το ελληνόπουλο Μαρσέλ Τόμας Βένιγκ κλήθηκε από τον Νίκο Παπαδόπουλο στην Ελπίδων για τα ματς με Νησιά Φερόε και Πορτογαλία.

Ένα ακόμα ελληνόπουλο της διασποράς κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Παπαδόπουλος για τους αγώνες της Εθνικής Ελπίδων (U21) με τα Νησιά Φερόε (εντός έδρας στις 16/11) και την Πορτογαλία (εντός έδρας 20/11) για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της κατηγορίας (7ο όμιλο) έχει στις επιλογές του τον Μαρσέλ Τόμας Βένιγκ, έναν ομογενή παίκτη, ο οποίος ανήκει στη δεύτερη ομάδα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και βρισκόταν για αρκετά χρόνια στην Ακαδημία της Μπάγερν Μονάχου.

Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι οι άνθρωποι των Εθνικών ομάδων έχουν στρέψει το βλέμμα τους σε πολλά παιδιά που γεννήθηκαν στο εξωτερικό κι έχουν ελληνικές ρίζες ή έστω βρίσκονται από μικρή ηλικία εκτός συνόρων, όπως για παράδειγμα ο Κουρφαλίδης.

Οι κλήσεις του Πογέτ για τη Νέα Ζηλανδία και τη Γαλλία - Μέσα ο Βαγιαννίδης, παρών και πάλι ο Κωνσταντέλιας
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

10:48 - 08.11.2023

Οι κλήσεις του Πογέτ για τη Νέα Ζηλανδία και τη Γαλλία - Μέσα ο Βαγιαννίδης, παρών και πάλι ο Κωνσταντέλιας

Ο Βαγιαννίδης είναι στις κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ για το φιλικό με τη Νέα Ζηλανδία και το ματς με τη Γαλλία. Στις επιλογές ξανά και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Αναλυτικά οι παίκτες που κάλεσε ο Παπαδόπουλος: Τζολάκης (Ολυμπιακός), Σγουρής (Αστέρας Τρίπολης), Αγγελόπουλος (ΑΕΚ), Παναγιώτου (ΠΑΟΚ), Χρυσόπουλος (ΑΕΚ), Κωνσταντόπουλος (Μπεερσότ), Βένιγκ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Κωστής (Ατλέτικο Μαδρίτης), Αποστολόπουλος (Ολυμπιακός), Ζουγλής (Αστέρας Τρίπολης), Κρυπαράκος (Παναθηναϊκός), Μπελεβώνης (Παναιτωλικός), Παναγίδης (Άρης), Καραμπέρης (Καϊσερσλάουτερν), Τζόλης (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Μεταξάς (Βόλος), Δαρέλας (ΠΑΟΚ), Κοσίδης (Φένλο), Κούτσιας (Σικάγο), Κουτεντάκης (ΟΦΗ), Σουρλής (Αστέρας Τρίπολης), Κουρφαλίδης (Φεραλπισάλο), Κίτσος (Βόλος), Νιάρχος (Ντουνάιτσκα Στρέντα), Τσοπούρογλου (ΠΑΟΚ), Καλογερόπουλος (Βόλος).

Ο Βένιγκ σε προπόνηση της Άιντραχτ και με τη φανέλα της Μπάγερν.