Κλήθηκαν στην Εθνική Ζέκα και Τσιγγάρας

Κλήθηκαν στην Εθνική Ζέκα και Τσιγγάρας

Ιάσονας Τσίλης 22:06 - 19.11.2023 / Ανανεώθηκε: 22:23 - 19.11.2023

Οι Κάρλος Ζέκα και Χάρης Τσιγγάρας, είναι οι τελευταίες κλήσεις της Εθνικής ενόψει της αναμέτρησης με τη Γαλλία.

Η Εθνική Ελλάδος προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τη Γαλλία, με την οποία θα κλείσει τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro 2024.

Σήμερα (19/11) ανακοινώθηκε, ότι οι Κάρλος Ζέκα και Χάρης Τσιγγάρας θα βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής για το εν λόγω παιχνίδι.

Ο Ζέκα θα κάνει την επανεμφάνιση του με το εθνόσημο, μετά από δύο χρόνια, ενώ ο Τσιγγάρας θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την «επίσημη αγαπημένη», σε περίπτωση που αγωνιστεί.

Το αυριανό πρόγραμμα της Εθνικής Ελλάδος, παραμονές του αγώνα με τη Γαλλία

Εξαιτίας της αποβολής του Γκουστάβο Πογέτ κόντρα στην Ολλανδία, ο Τζεράρντ Νους, εκτός από τη θέση του Ουρουγουανού στον πάγκο, θα εκπροσωπήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και στη συνέντευξη τύπου. Αύριο (20/11) η τελευταία προπόνηση της Εθνικής.

Η «γαλανόλευκη» προπονήθηκε σήμερα (19/11) κανονικά, χωρίς να προκύπτει κάποιο νέο πρόβλημα. Η αυριανή (20/11) προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 στη Νέα Σμύρνη, ενώ η αντίστοιχη της Γαλλίας θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στην «OPAP Arena».

Όσον αφορά τη συνέντευξη τύπου, ο βοηθός του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Τζεράρντ Νους θα εκπροσωπήσει τη «γαλανόλευκη», αφού ο Γκουστάβο Πογέτ θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής που του έχει επιβληθεί, μετά την αποβολή του στο παιχνίδι με τη Γαλλία.

Η προγραμματισμένη ώρα για τη συνέντευξη τύπου είναι στις 12:00 για την Εθνική μας, ενώ για τους «τρικολόρ» στις 18:00, αμφότερες στην «OPAP Arena».

Sportal Sunday Live με ρεπορτάζ Big 5, προκριματικά Euro και πολύ μπάσκετ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!