Παίκτης του Γιβραλτάρ κατήγγειλε ανώνυμα τον προπονητή του για εκφοβισμό

Γιβραλτάρ

i

© Intime

Παίκτης του Γιβραλτάρ κατήγγειλε ανώνυμα τον προπονητή του για εκφοβισμό

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:43 - 19.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:49 - 19.11.2023

Ένας διεθνής παίκτης του Γιβραλτάρ κατήγγειλε ανώνυμα τον προπονητή της ομάδας, Χούλιο Ρίμπας, μετά την ήττα από τη Γαλλία.

Η Γαλλία πριν το ματς κόντρα στην Ελλάδα θριάμβευσε κόντρα στο Γιβραλτάρ, το οποίο και διέλυσε με 14-0! Οι «τρικολόρ» είχαν οκτώ διαφορετικούς σκόρερ και σε τρελά κέφια τον Κιλιάν Εμπαπέ που σημείωσε χατ-τρικ και έφτασε τα 300 γκολ στην καριέρα του. Σημαντικό ρόλο στη διακύμανση του σκορ έπαιξε και η κόκκινη κάρτα που δέχθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 18'. 

Όπως έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες ώρες, ένας διεθνής παίκτης του Γιβραλτάρ κατήγγειλε ανώνυμα στο «Gibraltar Sports News» τον προπονητή της ομάδας, Χούλιο Ρίμπας, για εκφοβισμό. 

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων πως εδώ κι αρκετούς μήνες έχει δημιουργηθεί ένα αρνητικό κλίμα στην ομάδα, καθώς αρκετοί παίκτες δεν θέλουν πλέον τον Ρίμπας, ο οποίος τους βάζει να αγωνιστούν σε διαφορετική θέση και παράλληλα τους αναγκάζει να αλλάξουν ομάδα με σκοπό να βρίσκονται στις κλήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Η Γαλλία έσπασε το ρεκόρ της μεγαλύτερης νίκης στα προκριματικά του Euro

Η νίκη των Γάλλων είναι πλέον και η μεγαλύτερη σε έκταση στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Μέχρι σήμερα το σχετικό ρεκόρ κατείχε η Γερμανία που είχε επικρατήσει με 13-0 του Σαν Μαρίνο τον Σεπτέμβριο του 2006! Αυτή εννοείτε ότι ήταν και η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της Γαλλίας αφού η τελευταία μεγάλη επικράτηση της ήταν το 10-0 επί του Αζερμπαϊτζάν το 1995.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι τα 14 τέρματα της Γαλλίας ήταν τα περισσότερα που σημειώθηκαν σε διεθνές ποδοσφαιρικό παιχνίδι μετά τον Μάρτιο του 2021 όταν η Ιαπωνία είχε βάλει επίσης 14 γκολ κόντρα στη Μογγολία.

🔴Sportal Sunday Live με ρεπορτάζ Big 5, προκριματικά Euro και πολύ μπάσκετ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!