Ο διαιτητής που ήταν στο ΠΑΟΚ - Λίνκολν θα είναι και στην πρεμιέρα της Εθνικής Ελλάδος με το Γιβραλτάρ

Ο Ρόχιτ Σάγκι

i

©intime

Ο διαιτητής που ήταν στο ΠΑΟΚ - Λίνκολν θα είναι και στην πρεμιέρα της Εθνικής Ελλάδος με το Γιβραλτάρ

Sportal newsroom 16:33 - 21.03.2023

Ο Νορβηγός Ρόχιτ Σάγκι θα είναι ο πρώτος διαιτητής του αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με το Γιβραλτάρ για την πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2024.

Η Εθνική Ελλάδος θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (24/3, 21:45) το Γιβραλτάρ εκτός έδρας για την πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2024. Ο πρώτος διαιτητής του αγώνα λοιπόν θα είναι ο Νορβηγός Ρόχιτ Σάγκι, ο οποίος θα σφυρίξει για πρώτη φορά σε παιχνίδι εθνικών ομάδων. Ο συγκεκριμένος στο παρελθόν έχει σφυρίξει αγώνα ελληνικής ομάδας και συγκεκριμένα μεταξύ του ΠΑΟΚ με τη Λίνκολν για τους ομίλους του Conference League, όπου ο «δικέφαλος» είχε κερδίσει 2-0.

Ο 31χρονος είναι διαιτητής δεύτερη κατηγορίας και αυτή θα είναι η πρώτη φορά που βρεθεί σε αγώνα εθνικών ομάδων Ανδρών. Βοηθοί του θα είναι οι Μόρτεν Γένσεν, Άντερς Όλαφ Ντάλε, που είναι επίσης από τη χώρα της Σκανδιναβίας, ενώ τέταρτος θα είναι ο Μοχαμάντ Ουσμάν Ασλάμ.

Τρεις μέρες μετά τον αγώνα με το Γιβραλτάρ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει τη Λιθουανία σε φιλικό αγώνα και για πρώτη φορά θα παίξει στην «OPAP Arena». Στον όμιλο της Εθνικής υπενθυμίζεται ότι είναι και η Ιρλανδία, η Γαλλία και η Ολλανδία.