Χωρίς Χατζηδιάκο η προπόνηση της Εθνικής

Προπόνηση της Εθνικής Ανδρών

i

Προπόνηση της Εθνικής Ανδρών/©Intime

Χωρίς Χατζηδιάκο η προπόνηση της Εθνικής

Sportal newsroom 21:10 - 09.10.2023

Με μία απουσία διεξήχθη η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ανδρών για τους αγώνες των European Qualifiers με την Ιρλανδία (13/10, 21:45) και την Ολλανδία (16/10, 21:45, OPAP Arena).

Με μία απουσία έλαβε χώρα το πρόγραμμα της Εθνικής Ελλάδος για και τις αναμετρήσεις με Ιρλανδία (13/10) και Ολλανδία (16/10). Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν είχε στη διάθεσή του τον Παντελή Χατζηδιάκο, ο οποίος θα ενσωματωθεί τα μεσάνυxτα στην αποστολή αφού έρχεται αργά το βράδυ από την Ιταλία. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχε τετ α τετ με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και τον Ντίνο Μαυροπάνο στην προπόνηση.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:

Ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ανδρών για τους αγώνες των European Qualifiers με την Ιρλανδία (Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, 21:45, Aviva Stadium - Δουβλίνο) και την Ολλανδία (Δευτέρα 16 Οκτωβρίου, 21:45, OPAP Arena).

Στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ομάδας, η οποία διεξήχθη στο γήπεδο "Γεώργιος Καμάρας", συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γουστάβο Πογέτ για τις δύο αναμετρήσεις, εκτός του Παντελή Χατζηδιάκου (θα ενσωματωθεί το βράδυ στην αποστολή), και πρόκειται για τους:

Σωκράτη Διούδη, Αλέξανδρο Πασχαλάκη, Οδυσσέα Βλαχοδήμο, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, Παναγιώτη Ρέτσο, Γιώργο Τζαβέλλα, Δημήτρη Γιαννούλη, Λάζαρο Ρότα, Μανώλη Σάλιακα, Κώστα Τσιμίκα, Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, Τάσο Μπακασέτα, Ανδρέα Μπουχαλάκη, Κώστα Γαλανόπουλο, Δημήτρη Κουρμπέλη, Πέτρο Μάνταλο, Μανώλης Σιώπη, Τάσο Χατζηγιοβάνη, Γιάννη Κωνσταντέλια, Γιώργο Μασούρα, Δημήτρη Πέλκα, Ταξιάρχη Φούντα, Γιώργο Γιακουμάκη, Φώτη Ιωαννίδη, Βαγγέλη Παυλίδη.

Η αυριανή προπόνηση της Εθνικής Ομάδας θα πραγματοποιηθεί στις 18:00, στο γήπεδο "Γεώργιος Καμάρας" (κλειστή για το κοινό και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ).

Στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε δηλώσεις του κ. Γουστάβο Πογέτ από την σημερινή media day της Εθνικής Ομάδας.

Η κίνηση με νόημα του Γκουστάβο Πογέτ μπροστά στους δημοσιογράφους με τον Κωνσταντέλια (gallery)
EURO

19:47 - 09.10.2023

Η κίνηση με νόημα του Γκουστάβο Πογέτ μπροστά στους δημοσιογράφους με τον Κωνσταντέλια (gallery)

O Γκουστάβο Πογέτ είχε τετ-α-τετ με τον Γιάννη Κωνσταντέλια, με τη συζήτησή τους να πραγματοποιείται μπροστά στους δημοσιογράφους. Μία κίνηση γεμάτη νόημα από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, με αφορμή την κριτική που δέχθηκε στη μη κλήση του στο πρόσφατο παρελθόν.