«Καμάρι» ΠΑΟΚ για τους παίκτες του που αγωνίζονται στην Εθνική Νέων: «Τα παιδιά μας θα είναι απασχολημένα τον Ιούλιο!»

Εθνική Νέων

i

© Facebook

«Καμάρι» ΠΑΟΚ για τους παίκτες του που αγωνίζονται στην Εθνική Νέων: «Τα παιδιά μας θα είναι απασχολημένα τον Ιούλιο!»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:07 - 29.03.2023 / Ανανεώθηκε: 10:14 - 29.03.2023

Ο ΠΑΟΚ συνεχάρη μέσω των social media την Εθνική Νέων, για τη νίκη κόντρα στην Ιρλανδία (1-0) και την πρόκριση στα τελικά του Euro Κ19, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο έντονο ασπρόμαυρο χρώμα που υπάρχει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο ΠΑΟΚ έδωσε τα συγχαρητήριά του μέσω του twitter, για τη νίκη της Εθνικής Νέων με 1-0 απέναντι στην Ιρλανδία και την πρόκριση στα τελικά του Euro Κ19, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στη Μάλτα. Το μοναδικό γκολ της Ελλάδας στην αναμέτρηση είχε... άρωμα ΠΑΟΚ, καθώς το πέτυχε ο Σμυρλής έπειτα από ασίστ του Κούτσια

Μετά το ματς, η ΠΑΕ έσπευσε να αναφερθεί στη μεγάλη συνεισφορά που έχουν τα παιδιά του ΠΑΟΚ μέσω των social media, καθώς τα 7/11 της ενδεκάδας με την οποία ξεκίνησε χθες ο Τάσος Θέος, αλλά και δύο αλλαγές, προέρχονται από το ασπρόμαυρο στρατόπεδο. Το συγκεκριμένο στατιστικό υποδεικνύει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της ομάδας τα τελευταία χρόνια και κυρίως μετά την έλευση του Ιβάν Σαββίδη.

To tweet της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Τα παιδιά μας θα είναι απασχολημένα τον Ιούλιο. Θα βρίσκονται στη Μάλτα στα τελικά του EURO U19! Η Εθνική Νέων με γκολ του Σμυρλή στο 48' (ασίστ Κούτσιας), με επτά παίκτες του ΠΑΟΚ στην αρχική 11άδα (Μοναστηρλής, Γεωργιάδης, Τασιούρας, Τσίκος, Σπυράκος, Γκούμας, Τζίμας), συν τους Σμυρλή, Δεληγιάννη που αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο κέρδισε 1-0 την Ιρλανδία στο τελευταίο ματς της Elite Round. Με επτά βαθμούς ισοβάθμησε στην κορυφή με την Σλοβακία, μα με ατού της την διαφορά τερμάτων πήρε το εισιτήριο για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος».