Κλήθηκε εσπευσμένα στην Εθνική ο Αλεξανδρόπουλος λόγω απουσιών

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος

i

©intime

Κλήθηκε εσπευσμένα στην Εθνική ο Αλεξανδρόπουλος λόγω απουσιών

Ορέστης Καδδάς 17:09 - 08.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:35 - 08.09.2023

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος κλήθηκε από τον Γκουστάβο Πογέτ για το παιχνίδι με το Γιβραλτάρ την Κυριακή (10/9) εξαιτίας των πολλών απουσιών που έχουν προκύψει.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος θα βρίσκεται τελικά στην αποστολή κόντρα στο Γιβραλτάρ την Κυριακή (10/9) για την 6η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024, καθώς ο Γκουστάβο Πογέτ λόγω των πολλών απουσιών που προέκυψαν μετά το παιχνίδι με την Ολλανδία τον κάλεσε εσπευσμένα. 

Οι απουσίες που προέκυψαν οφείλονται στις κίτρινες κάρτες που δέχτηκαν οι Κουρμπέλης, Σιώπης, Μάνταλος αλλά και Τσιμίκας στην ήττα με 3-0 από την Ολλανδία. Εκτός είναι και ο Τζορτζ Μπάλντοκ με τραυματισμό.

Ο διεθνής κεντρικός χαφ επανεμφανίζεται στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας μετά τις αναμετρήσεις του περασμένου Ιουνίου με την Ιρλανδία και την Γαλλία.

Ο μέσος του Ολυμπιακού είχε κάνει το ντεμπούτο του με την Εθνική τον Μάρτιο του 2021 σε ένα φιλικό αγώνα της Εθνικής μας κόντρα στην Ονδούρα. Ο Αλεξανδρόπουλος είχε περάσει αλλαγή τότε αντί του Κυριακόπουλου. Συνολικά με το εθνόσημο έχει αγωνιστεί σε εφτά αγώνες, ενώ έχει και μία ασίστ.

Η βαθμολογία του ομίλου της Εθνικής: