Έκπληξη με Πογέτ: Η αγγλική ομάδα που φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον ομοσπονδιακό τεχνικό

Γκουστάβο Πογέτ

i

© Intime

Έκπληξη με Πογέτ: Η αγγλική ομάδα που φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον ομοσπονδιακό τεχνικό

Δημήτρης Χούπης 16:21 - 27.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:23 - 27.12.2023

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας Γκουστάβο Πογέτ είναι κοντά στο να αναλάβει την Πλίμουθ.

Ο Γκουστάβο Πογέτ έχει συνδεθεί με αρκετές ομάδες στην Αγγλία.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, εμφανίζεται ως το φαβορί, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα yorkshireeveningpost, ώστε ν’ αναλάβει την ηγεσία της Πλίμουθ. Το αν θα γίνει αυτό και πότε είναι άγνωστο. Προς το παρόν στην ΕΠΟ τονίζουν ότι ο έμπειρος προπονητής θα καθοδηγήσει την εθνική ομάδα στα playoffs του Nations League τον ερχόμενο Μάρτιο με στόχο φυσικά την πρόκριση στο Euro της Γερμανίας.

Αναλυτικά το δημοσίευμα: «Ο πρώην βοηθός προπονητής της Λιντς Γιουνάιτεντ Γκας Πογέτ, είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει την Πλίμουθ.

Την περασμένη εβδομάδα, ο σύλλογος του Ντέβον έχασε τον προπονητή Στίβεν Σουμάχερ καθώς έφευγε για να αναλάβει προπονητής στη Στόουκ Σίτι. Ο Σουμάχερ πέρασε τεσσεράμισι χρόνια με τον σύλλογο, δύο ως προπονητής, καθώς οδήγησε την Πλίμουθ στον τίτλο της League One την περασμένη περίοδο.

Ο Πογέτ είναι φαβορί για την κενή θέση στο Home Park, καθώς θα μπορούσε να επιστρέψει στον πάγκο συλλόγου μετά την ανάληψη της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας τον Φεβρουάριο του 2022. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως βοηθός στη Σουίντον προτού ενταχθεί στη Λιντς το 2006 ως βοηθός του Ντένις Γουάις. Έφυγε από εκεί το 2007 καθώς του δόθηκε θέση προπονητή στην Τότεναμ».

Αυτή τη στιγμή η Πλίμουθ βρίσκεται στην 16η θέση, ανάμεσα σε 24 ομάδες, με 28 βαθμούς στην Championship.

Ο Γκουστάβο Πογέτ πριν λίγο καιρό δήλωσε μιλώντας στην ιστοσελίδα NewBettingSites, ότι θα του άρεσε πολύ να επιστρέψει μια μέρα στη Σάντερλαντ και ν’ αναζωπυρώσει τη σχέση του με τους φιλάθλους στις «Μαύρες Γάτες».

Μυστήριο με Γκουστάβο Πογέτ: «Έκλεισε» το μάτι στη Σάντερλαντ
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

17:41 - 20.12.2023

Μυστήριο με Γκουστάβο Πογέτ: «Έκλεισε» το μάτι στη Σάντερλαντ

Μιλώντας στην ιστοσελίδα NewBettingSites.uk, ο Γκουστάβο Πογέτ αποκάλυψε πως θα του άρεσε πολύ να επιστρέψει στη Σάντερλαντ μια μέρα και να ανταμώσει ξανά με τους φιλάθλους στις «Μαύρες Γάτες».

Ο 56χρονος Ουρουγουανός προπονητής, άλλοτε μέσος της Τσέλσι και της Τότεναμ, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Σάντερλαντ τον Οκτώβριο του 2013, μένοντας στο «Στάδιο του Φωτός» για 18 μήνες, όταν και απολύθηκε.