Μπήκε στις προπονήσεις ο Γιακουμάκης, θεραπεία για Γιαννούλη
i

©intime

Μπήκε στις προπονήσεις ο Γιακουμάκης, θεραπεία για Γιαννούλη

Δημήτρης Χούπης 20:48 - 19.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:48 - 19.03.2024

Ο Γιώργος Γιακουμάκης μπήκε στις προπονήσεις ενόψει του αγώνα με το Καζακστάν, την ίδια ώρα που ο Δημήτρης Γιαννούλης κάνει θεραπεία.

Η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι της Εθνικής με το Καζακστάν την ερχόμενη Πέμπτη (21/3) έχει ξεκινήσει, με την ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ να μπαίνει στην τελική ευθεία για την προετοιμασία. Ο Ουρουγουανός τεχνικός λοιπόν έχει αρχίσει σιγά σιγά να βλέπει τις επιλογές του να αυξάνονται, αφού όλο και περισσότεροι διεθνείς μπαίνουν στις προπονήσεις.

Στην προπόνηση της Τρίτης (19/3) υπήρχε ένα νέο πρόσωπο, ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο οποίος επέστρεφε από τις ΗΠΑ, όπου αγωνίζεται με τη φανέλα της Ατλάντα Γιουνάιτεντ. Εκτός από τον επιθετικός της αμερικανικής ομάδας, ο Δημήτρης Γιαννούλης, βρέθηκε στη Νέα Σμύρνη, αλλά λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, αναγκάζεται να ακολουθήσει θεραπεία.

«Μπορούμε να αποκλείσουμε την Ελλάδα»

Ο Γενικός Διευθυντής της Αστάνα, Σαγιάν Καμιτζάνοφ, σε δηλώσεις που έκανε αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Καζακστάν με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Μάλιστα ο Καζάκος φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος, αφού τόνισε πως μπορεί να αποκλείσει την Ελλάδα. Ενώ στη συνέχεια σχολίασε ότι σε περίπτωση που περάσει από τη «γαλανόλευκη», τότε θα δώσει το παρών στα γήπεδα της Γερμανίας, ανεξαρτήτως του αντιπάλου στον τελικό των playoffs του Euro.

«Και οι δύο ομάδες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να νικήσουν. Η πρόκληση είναι μεγάλη, η ευκαιρία για πρόκριση στα τελικά του Euro είναι τεράστια. Έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση πως μπορούμε να αποκλείσουμε την Ελλάδα. Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι στην ιστορία της εθνικής Καζακστάν.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης στο Sportal: «Αξίζουμε να πάμε στο Euro 2024, θα είναι ωραίο ν’ αντιμετωπίσουμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο» (vid)
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

12:32 - 19.03.2024

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης στο Sportal: «Αξίζουμε να πάμε στο Euro 2024, θα είναι ωραίο ν’ αντιμετωπίσουμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο» (vid)

Ο διεθνής άσος του ΠΑΟΚ Κωνσταντίνος Κουλιεράκης μίλησε για το μεγάλο ματς της Εθνικής Ελλάδας με το Καζακστάν και τα οφέλη που θα έχει η πρόκριση στο Euro 2024. Η ατάκα για την… κόντρα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ολόκληρη η χώρα δεν θα κοιμηθεί το βράδυ της 21ης Μαρτίου πιστεύοντας στην επιτυχία και την συμμετοχή στο Euro. Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του Καζακστάν είναι ήδη ήρωες, αλλά το πιο σημαντικό βήμα δεν έχει γίνει ακόμα. Πιστεύω πως θα καταφέρουμε να κάνουμε αυτό το βήμα. Εάν περάσουμε την Ελλάδα η εθνική Καζακστάν θα είναι ασταμάτητη, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο στο δρόμο για τον τελικό», ήταν τα λόγια του.