Κόντρα στα Νησιά Φερόε η Εθνική Γυναικών στην πρεμιέρα της προκριματική φάσης του Euro 2025

Σπυρυδωνίδου

i

Σπυριδωνίδου/©Intime

Κόντρα στα Νησιά Φερόε η Εθνική Γυναικών στην πρεμιέρα της προκριματική φάσης του Euro 2025

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:10 - 05.04.2024 / Ανανεώθηκε: 13:14 - 05.04.2024

Η Εθνική Γυναικών υποδέχεται το βράδυ της Παρασκευής (5/4, 20:00) τα Νησιά Φερόε στο «Γεντί Κουλέ» στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Euro 2025 και θέλει να ξεκινήσει με το... δεξί.

Με το δεξί θα επιδιώξει να ξεκινήσει η Εθνική Γυναικών τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του EURO 2025. Η «γαλανόλευκη» αντιμετωπίζει τα Νησιά Φερόε το βράδυ της Παρασκευής (5/4,20:00) στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» για την πρώτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου της προκριματικής φάσης του τουρνουά.

Μπαλτάκος: «Ασφαλώς και ο Πογέτ είναι υποψήφιος για την Εθνική, δύσκολα με κόσμο ο τελικός του Κυπέλλου»
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

09:52 - 03.04.2024

Μπαλτάκος: «Ασφαλώς και ο Πογέτ είναι υποψήφιος για την Εθνική, δύσκολα με κόσμο ο τελικός του Κυπέλλου»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος μίλησε για την επόμενη ημέρα της εθνικής και για τον Γκουστάβο Πογέτ, τονίζοντας πως ο Ουρουγουανός τεχνικός είναι μέσα στους υποψήφιους για την τεχνική ηγεσία της «γαλανόλευκης».

Αμφίβολη για το αποψινό ματς είναι συμμετοχή της Σοφίας Κόγγουλη. Η διεθνής επιθετικός ένοιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό, υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό, ωστόσο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή της θα αποφασιστεί λίγη ώρα πριν τον αγώνα.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το κανάλι της Nova στο YouTube και σε αναπαραγωγή από το επίσημο site της Ε.Π.Ο.

«Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη στο Ηράκλειο»

O προπονητής της Εθνικής Γυναικών, Αλέξανδρος Κατηκαρίδης δήλωσε για το αποψινό ματς:

«Ξεκινά μια καινούρια διοργάνωση, στην οποία η Εθνική Ομάδα μπαίνει με αισιοδοξία, έχοντας σκοπό να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στα αποτελέσματα των δύο προηγούμενων χρόνων.

Ωστόσο, αυτή τη φορά θέλουμε οι εμπειρίες που έχουμε αποκτήσει να μας πάνε ένα βήμα παραπέρα, δηλαδή να συνδυάσουμε το καλό ποδόσφαιρο με τη συμμετοχή μας στα μπαράζ πρόκρισης που οδηγούν στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Τα φιλικά της Αττάλειας τον προηγούμενο μήνα βοήθησαν κάποιες νέες παίκτριες να ενσωματωθούν και μαζί με τις παλιότερες που γνωρίζουν καλύτερα πως να ανταποκρίνονται σε επίπεδο Εθνικής Ομάδας, διαθέτουμε ένα σύνολο που έχει τις δυνατότητες να πάει πολύ καλά.

Προσδιορίζουμε τους στόχους έναν-έναν και τα παιχνίδια ξεχωριστά. Τώρα δουλεύουμε για το ματς με τα Φερόε, ώστε να ξεκινήσουμε με νίκη στον όμιλο».