«Ετοιμάζει πρόταση για Πάλμα η Φενέρ!»
i

@intime

«Ετοιμάζει πρόταση για Πάλμα η Φενέρ!»

Αλέξης Σαββόπουλος 17:26 - 13.06.2023 / Ανανεώθηκε: 17:37 - 13.06.2023

Για ενδιαφέρον της τούρκικης ομάδας για τον 23χρονο παίκτη κάνει λόγο δημοσιογράφος αναφέροντας και αρκετές λεπτομέρειες.

Παρά το γεγονός ότι εδώ και καιρό ο Πάλμα βρίσκεται στην κορυφή του μεταγραφικού ενδιαφέροντος, δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης πρόταση που να ικανοποιεί την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Για την ακρίβεια ούτε καν να προσεγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ που φαίνεται να έχει θέσει ως τιμή εκκίνησης. 

Η Ρέιντζερς μοιάζει να έχει παγώσει το θέμα, παρότι εξακολουθεί να έχει τον 23χρονο στη λίστα της αλλά η Φενέρ είναι αυτή που αν πιστέψουμε Τούρκο δημοσιογράφο ετοιμάζει την κίνησή της με δεδομένο ότι τον έχει ούτως ή άλλως στη λίστα της.

Για την ακρίβεια σύμφωνα με tweet του δημοσιογράφου Οσμάν Τσενγκίζ, η Φενέρμπαχτσε είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Λουίς Πάλμα, αναφέροντας μάλιστα και συγκεκριμένες λεπτομέρειες. 

Όπως τονίζει ο Τσενγκίζ, η Φενέρ θα προσφέρει στον Άρη 3 εκατ. ευρώ συν κάποια μπόνους, ενώ η πρόταση στον Ονδουριανό μεσοεπιθετικό αφορά την υπογραφή πενταετούς διάρκειας συμβολαίου με ετήσιες αποδοχές 600.000 ευρώ.