Έτοιμος για ντεμπούτο ο Κίριλ Ντεσπόντοφ

Κίριλ Ντεσπόντοφ

i

© PrtScr

Έτοιμος για ντεμπούτο ο Κίριλ Ντεσπόντοφ

Όλα δείχνουν πως το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο Βούλγαρος Κίριλ Ντεσπόντοφ θα πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα κόντρα στον Άρη.

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, με τον Βούλγαρο εξτρέμ να αποκτάται από τον ΠΑΟΚ, έναντι 3.5 εκατομμυρίων από τη Λουντογκόρετς, προκειμένου να δώσει ποιότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή του Δικεφάλου και να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα.

Ο 26χρονος αρχηγός της εθνικής Βουλγαρίας, τον οποίο διεκδίκησε και ο Ολυμπιακός, κατάφερε να προπονηθεί τις προηγούμενες ημέρες υπό τις οδηγίες του Ράζβαν Λουτσέσκου, ωστόσο όχι όσες φορές θα επιθυμούσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, καθώς ο διεθνής εξτρέμ είχε υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Ο Πέρσι Ολιβάρες στο Sportal: «Επρεπε να μείνω εκτός για τρεις μήνες και ο Αναστασιάδης με έβαλε την επόμενη ημέρα! Τελικά έβαλα δύο γκολ!»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

10:40 - 17.09.2023

Ο Πέρσι Ολιβάρες στο Sportal: «Επρεπε να μείνω εκτός για τρεις μήνες και ο Αναστασιάδης με έβαλε την επόμενη ημέρα! Τελικά έβαλα δύο γκολ!»

Ο Πέρσι Ολιβάρες μίλησε στο Sportal για τις αναμνήσεις του με τις φανέλες των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, τις σχέσεις του με τον Άγγελο Αναστασιάδη αλλά και για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ και συμπατριώτη του, Αλεξάντερ Κάλενς.

Το θετικό στο θέμα του Κίριλ Ντεσπόντοφ είναι το γεγονός πως βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική και φυσική κατάσταση, καθώς με τη πρώην ομάδα του, την Λουντογκόρετς είχε αγωνιστεί σε 11 αγώνες βρίσκοντας δίχτυα τέσσερις φορές. Αυτός ήταν και ο λόγος, που παρά το γεγονός πως έχει λίγες προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ στα πόδια του βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα κόντρα στον Άρη.

Το πλάνο του Ράζβαν Λουτσέσκου θέλει τον 26χρονο εξτρέμ να παίρνει χρόνο συμμετοχής και να κάνει ντεμπούτο απέναντι στους «κιτρινόμαυρους». Παρότι σε μια από τις δοκιμές του προπονητή του Δικεφάλου βρέθηκε στο βασικό σχήμα, αυτό δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, καθώς ακόμα ο παίκτης δεν έχει αφομοιώσει τα θέλω του Ρουμάνου τεχνικού αναφορικά με το τακτικό κομμάτι, ενώ παρά το γεγονός πως η ένταξη του στο γκρουπ έχει γίνει με ομαλό τρόπο, χρειάζεται ακόμα χρόνο (όπως είναι λογικό) για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.