Η απίθανη επίδοση του Μπέλινγχαμ - «Θέλω να μείνω μία ζωή στη Ρεάλ Μαδρίτης»
i

©intime

Η απίθανη επίδοση του Μπέλινγχαμ - «Θέλω να μείνω μία ζωή στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Γιώργος Σακελλαρίου 08:41 - 18.10.2023 / Ανανεώθηκε: 08:45 - 18.10.2023

Ο Τζουντ Μπέλινγχαμ έχει καταφέρει κάτι εκπληκτικό την τρέχουσα σεζόν και στόχος του είναι να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης για πολλά χρόνια.

Ο Τζουντ Μπέλινγχαμ ήταν για μία ακόμα φορά απολαυστικός.

Ο νεαρός διεθνής Άγγλος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης με δύο ασίστ πρωταγωνίστησε στη νίκη της εθνικής του ομάδας εναντίον της Ιταλίας. Μία νίκη που έδωσε στα «λιοντάρια» μια θέση στο Euro 2024. Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής συμμετείχε στα δύο πρώτα γκολ για την ομάδα του, αφού κέρδισε το πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Χάρι Κέιν για το 1-1 κι έδωσε την ασίστ στον Μάρκους Ράσφορντ για να κάνει το 2-1.

«Το έχω απολαύσει πολύ. Έχουμε παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο, πιστεύουμε πάντα ότι μπορούμε να επιστρέψουμε σε κάθε ματς, αν βρεθούμε πίσω στο σκορ. Αυτά είναι τα παιχνίδια στα οποία θες να παίξεις. Έχουμε δείξει στους οπαδούς πόσο καλοί μπορούμε να είμαστε. Νομίζω ότι ο κόσμος χάρηκε.

Δεν αγωνίζομαι στην χώρα, οπότε πάντα απολαμβάνω να έρχομαι εδώ».

Σε ό,τι αφορά την καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο, ο Μπέλινγχαμ είπε: «Θέλω να μείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης για τα επόμενα 10-15 χρόνια της ζωής μου. Βρίσκομαι εκεί που θέλω να είμαι, μου αρέσει να είμαι στη Ρεάλ.

Το να παίζω σ’ αυτόν τον σύλλογο με βελτίωσε ως παίκτη 100%. Το να είσαι κοντά σε αυτές τις νοοτροπίες και την ποιότητα των παικτών κάθε μέρα σε οδηγεί σε ένα νέο ψυχικό, σωματικό και τεχνικό επίπεδο. Έχω νοοτροπία νικητή μαζί τους.

Ο Αντσελότι, παράλληλα, λέει ότι του αρέσει στη θέση που παίζω και με τον τρόπο που αγωνίζομαι. Λατρεύω την ελευθερία που μου δίνουν».

Ο νεαρός άσος, είναι απελευθερωμένος και αυτό φαίνεται κι από μία ακόμα απίθανη επίδοση. Στην τρέχουσα σεζόν έχει οκτώ ματς με τη Ρεάλ στο πρωτάθλημα, δύο στο Champions League και τρεις αγώνες με την εθνική Αγγλίας. Συμμετείχε δηλαδή σε 13 παιχνίδια κι απ’ αυτά στα 9 ήταν MVP της αναμέτρησης!