Όσα θέλετε να ξέρετε για τη σύζυγο του Τιμπό Κουρτουά, που άφησε το μόντελινγκ για να καταταγεί στο στρατό του Ισραήλ! (pics)

Όσα θέλετε να ξέρετε για τη σύζυγο του Τιμπό Κουρτουά, που άφησε το μόντελινγκ για να καταταγεί στο στρατό του Ισραήλ! (pics)

Sportal newsroom 12:20 - 14.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:17 - 14.10.2023

Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης Τιμπό Κουρτουά παντρεύτηκε το μοντέλο Μισέλ Γκερζίγκ τον Ιούνιο του 2023.

Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης και διεθνής με την Εθνική Βελγίου, Τιμπό Κουρτουά είναι ένας από τους επιτυχημένους αστέρες στο χώρο του ποδοσφαίρου. Έχει εκατοντάδες φαν σε όλο τον πλανήτη αλλά η μεγαλύτερη θαυμάστριά του είναι η σύζυγός του, που άφησε το μόντελινγκ για να καταταγεί στο στρατό του Ισραήλ. 

Ο λόγος για την Μισέλ Γκερζίγκ. Η πρώτη τους επαφή έγινε μέσω του Instagram στις αρχές του 2021 κι έκτοτε έγιναν ζευγάρι. Ο Κουρτουά έκανε πρόταση γάμου στην Γκέρζιγκ τον Ιούνιο του 2022 και παντρεύτηκαν ένα χρόνο αργότερα.

Ποια είναι η Μισέλ Γκερζίγκ 

Η Μισέλ Γκέρζινγκ γεννήθηκε στο Ισραήλ το 1997 και είναι Εβραία. Ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία 13 ετών. Συνεργάζεται με την ITM Models στο Ισραήλ και τη NEXT Models Miami στις ΗΠΑ. Είναι από τα πλέον αναγνωρίσιμα μοντέλα στη χώρα της και τα τελευταία χρόνια έχει γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο λόγω της σχέσης της με τον Τιμπό Κουρτουά. Η όμορφη Μισέλ έχει απίθανο σώμα και με κάθε ευκαιρία το δείχνει μέσα από φωτογραφήσεις περιοδικών, στην πασαρέλα αλλά και στα social media.Το μοντέλο κι ο Βέλγος τερματοφύλακας το περασμένο καλοκαίρι είχαν έρθει μαζί για διακοπές στη Μύκονο και την Κρήτη. 

Πέρα από τον Κουρτουά η Μισέλ αγαπάει πολύ και την πατρίδα της. Η ίδια μάλιστα, είχε αφήσει την καριέρα της ως μοντέλο, για να καταταγεί στον στρατό του Ισραήλ, σε ηλικία μόλις 18 ετών. Κατείχε κιόλας μια νευραλγική θέση, καθώς ήταν καπετάνιος των πλοίων διάσωσης και είχε 15 στρατιώτες υπό τις οδηγίες της.

Παρόλο που χρειάστηκε να αφήσει την, τωρινή της πλέον, δουλειά, δήλωσε πολύ περήφανη για την επιλογή της και η εμπειρία αυτή, της έδωσε τη δυνατότητα να γνωρίσει μερικούς υπέροχους ανθρώπους όπως είπε.

Μίλησε για τον πόλεμο στο Ισραήλ, αναφέροντας: «Δεν έχει να κάνει με την Παλαιστίνη ή το Ισραήλ, αλλά με την ανθρωπότητα. Η Χαμάς είναι μια εγκληματική οργάνωση, που σκοτώνει όποιον βρεθεί στο δρόμο της, ακόμα και Παλαιστίνιους».

Η εντυπωσιακή σύζυγος του Κουρτουά άφησε στην άκρη το μόντελινγκ για να καταταγεί στον στρατό του Ισραήλ!
SPORT+

18:45 - 13.10.2023

Η εντυπωσιακή σύζυγος του Κουρτουά άφησε στην άκρη το μόντελινγκ για να καταταγεί στον στρατό του Ισραήλ!

Η Μισέλ Γκερζίγκ, σύζυγος του Κουρτουά, πήρε θέση για τον πόλεμο μεταξύ Παλαιστίνης και Ισραήλ, τασσόμενη εναντίον των Χαμάς, τους οποίους αποκάλεσε τρομοκράτες.

Συνέχισε λέγοντας: «Όποιος γνωρίζω, ξέρει κάποιον ο οποίος έχει δολοφονηθεί ή είναι τραυματίας ή αγνοείται, τις τελευταίες μέρες. Δεν μπορώ να φανταστώ τι κάνουν σε όσους απαγάγουν και τους έχουν αιχμάλωτους στη Γάζα. Πηγαίντε τις οικογένειες πίσω στα σπίτια τους, με ασφάλεια!»

Tags: